Libnet.ro
UNICEF

17:30

Oana Pellea, comentariu naucitor despre jocul Pokemon Go

Antena3 Antena3,
Oana Pellea, comentariu naucitor despre jocul Pokemon Go

Celebra actrita Oana Pellea comenteaza acid aparitia jocului Pokemon Go. Pokemon Go. Ce fuga inspaimantatoare de realitate. Ce schimbare de atentie. ce manipulare. Cata energie consumata intr un joc virtual si. continuă pe Antena3

Oana Pellea: Pokemon Go, experiment de manipulare a rasei umane

Marea actrita Oana Pellea crede ca jocul Pokemon Go este o manipulare la scara mondiala. Pokemon. Ce fuga inspaimantatoare de realitate. Ce schimbare de atentie. ce manipulare. cata energie consumata.

Oana Pellea: Pokemon Go, experiment de manipulare a rasei umane (FOTO)

Actrita Oana Pellea a pustat un mesaj pe contul personal de Facebook in care spune ca jocul Pokemon Go este o manipulare la scara mondiala. Pokemon. Ce fuga inspaimantatoare de realitate. Ce.

Pokemon Go, o manipulare. Iata ce spune Oana Pellea, parere apreciata de zeci de mii de oameni

Pokemon Go a devenit o adevarata isterie la nivel mondial, fiind unul din cele mai de succes produse de acest tip lansate vreodata. Sute de milioane de oameni au cazut prada acestui joc, in timp ce altii il critica dur. Iata ce reactie a avut actrita Oana Pellea, reactie ce a fost apreciata si raspandita pe social media de zeci de mii de oameni.

Opozitia siriana cere gasirea si salvarea copiilor din Siria, in loc sa fie promovat jocul Pokemon

Opozitia siriana a lansat joi, un apel la comunitatea internationala, cerand ca, in loc sa fie promovat jocul Pokemon Go, sa existe operatiuni de localizare si salvare a copiilor din Siria afectati de razboi, informeaza publicatiile italiene La Stampa si The Post Internazionale, citate de Mediafax.

Jocul Pokemon Go ar putea dezvolta turismul in Romania: Oamenii l-ar putea vana pe Pokemon Dracula prin Castelul Bran

Isteria Pokemonilor ar putea fi implementata si pentru a atrage turismul in Romania. Proprietarul unei companii de publicitate din Arad i-a contactat pe creatorii celebrului joc Pokemon Go pentru a le.

Jocul Pokemon Go, disponibil oficial in tara noastra

ACTUALIZARE 17:10 Pokemon Go, jocul care are deja mai multi utilizatori decat reteaua Twitter, este disponibil oficial in tara noastra si poate fi descarcat din magazinele de aplicatii Google Play Store si Apple App Store.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )