Libnet.ro
UNICEF

07:15

Oana Roman, adevarul despre slabit. Cum a reusit sa dea jos atatea kilograme: Lumea spune ca m-am operat

Playtech Playtech,
Oana Roman, adevarul despre slabit. Cum a reusit sa dea jos atatea kilograme: Lumea spune ca m-am operat

Oana Roman, satula sa i se spuna ca a ajuns la operatii pentru a slabi, a aratat cum a reusit sa dea jos kilogramele de pe ea. Cum a reusit Oana roman sa dea jos atatea kilograme in numai opt luni de zile, dupa un adevarat tur de forta, Oana Roman a reusit o modelare . continuă pe Playtech

Oana Roman: Aceste proceduri m-au ajutat sa slabesc 14 cm in solduri!

Oana Roman a aratat cum a reusit sa slabeasca. Dragii mei, azi va prezint un filmulet scurt in care va explic in detaliu ce fel de proceduri de remodelare corporala am facut. Aceste proceduri m-au ajutat sa slabesc 14 cm in solduri, 12 cm in talie si 12 la bust, din luna noiembrie 2019 pana in luna iunie 2020, a povestit Oana.

Cum arata Oana Roman dupa ce a slabit si mai mult: Parca nu imi vine sa cred ca sunt eu

Oana Roman a slabit spectaculos. A aparut intr-un halat scurt intr-o fotografie postata recent pe Instagram.

Unde a plecat, de fapt, Anca Turcasiu dupa divort. Adevarul despre despartirea de sot

Desi in urma cu cateva luni vorbea intr-un interviu pentru Antena Stars despre secretul casniciei de peste 22 de ani, neprevazutul a intervenit, iar divortul nu s-a lasat asteptat. in jurul motivului care a dus la separare inca planeaza controversa. Cert este ca actrita s-a mutat din paradisul de la Corbeanca la Bucuresti, apoi a .

S-a aflat adevarul despre Gabriel de la Puterea Dragostei. Ce a facut in urma cu 2 luni, de fapt

Un concurent nou a a intrat in acesta zi in casa Puterea Dragostei. Acesta este originar din Galati, iar numele lui este Radu George Gabriel. Ce a facut in urma cu doua luni Gabriel de la Puterea Dragostei Gabriel, un tanar in varsta de 23 de ani a venit in casa Puterea Dragostei pentru a-si .

De ce se urasc Meghan Markle si Kate Middleton. Adevarul despre cele doua ducese a iesit la iveala!

Meghan Markle s-a declarat dezamagita de Kate Middleton intrucat nu a oferit un umar puternic de sprijin, conform corespondentului regal Omid Scobie. De ce se urasc Meghan Markle si Kate Middleton El a afirmat ca printul Harry, in varsta de 35 de ani, dar si relatia fracturata cu printul William, au impiedicat ca cele doua .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )