Libnet.ro
UNICEF

05:00

Oana Roman, din nou pe patul de spital. Ce a patit vedeta i-a ingrijorat pe internauti (FOTO)

B1 B1,
Oana Roman, din nou pe patul de spital. Ce a patit vedeta i-a ingrijorat pe internauti (FOTO)

Oana Roman nu trece prin cele mai bune zile fiindca a ajuns din nou in spital. Aceasta a anuntat in urma cu putin timp pe pagina sa de Facebook ce a patit. Azi am cazut stupid. Ceasul. continuă pe B1

Oana Roman, de urgenta la spital. Vedeta a cazut in casa si ....

Noi probleme de sanatate pentru Oana Roman. Vedeta a cazut si si-a luxat mana. Anuntul a fost facut chiar de vedeta pe pagina sa de Facebook. Azi am cazut stupid. Ceasul rau de luni.

Din pacate, o VESTE extrem de TRISTA! OANA ROMAN, accident TERIBIL. Acum este IMOBILIZATA LA PAT

Oana Roman nu trece prin cele mai bune zile fiindca a ajuns din nou in spital. Aceasta a anuntat in urma cu putin timp pe pagina sa de Facebook ce a patit. Azi am cazut stupid. Ceasul.

Oana Roman, intr-o tinuta SEXY la nunta! A facut SENZATIE! (FOTO)

Oana Roman a slabit mult in ultima perioada, asa ca acum poarta tot mai multe tinute sexy! Ea a facut senzatie la o nunta dupa ce a ales o rochie decoltata, care a atras toate privirile Al meu.

Brasov: Ursul a intrat din nou in cabana Postavarul

Ursul care a incercat sa intre sambata noaptea in cabana Postavarul, deteriorand usa de la intrare, a revenit din nou luni seara, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean IJJ) Brasov, Ciprian Aldea, citat de Agerpres.

Gata! Justin Bieber si Selena Gomez, oficial din nou impreuna?

Dupa ce au fost zariti luand micul dejun impreuna, surse apropiate celor doi sustin ca Justin Bieber si Selena Gomez formeaza din nou un cuplu. Iata ce se aude.

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in sus, estimarile privind cresterea economica in 2017

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in sus, estimarile privind cresterea economica a Romaniei in 2017, la 6,1%, de la 5,6% cat preconizase anterior.

Cel mai nou-promis spital din Romania se reintoarce la stadiul de acum zece ani

Primul lucru pe care l-au facut autoritatile dupa ce premierul Romaniei a anuntat ca Guvernul va finanta construirea unui nou spital judetean a fost acela de a organiza o comisie de lucru. Una care sa identifice un teren propice acestui spital. Terenul obtinut anul trecut pentru un astfel de spital, dupa zece ani de negocieri, este clasificat, acum, nepotrivit.

Un roman din diaspora, mesaj pentru cei de acasa: imi este rusine sa afle strainii de unde vin

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a ajuns o mica vedeta pe retelele de socializare gratie postarilor lui amuzante a publicat pe Facebook un clip video auto-ironic: Sunt Sovea Dinu,.

O leguma misterioasa, foarte sanatoasa, creste din nou in Romania dupa 20 de ani!

Un cercetator roman, doctor in horticultura, a reusit sa introduca in productia de masa primul soi de topinambur din Romania, considerat de specialistii din intreaga lume drept.

Iohannis ataca din nou guvernul: Toata lumea e impotriva modificarilor fiscale. Asta ar trebui sa le dea de gandit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni, un nou val de critici la adresa guvernului, in contextul in care ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat ca ordonanta de urgenta privind modificarea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )