Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana Roman a divortat oficial de Marius Elisei. Decizia i-a pus in dificultate pe cei doi

B1 B1,
Oana Roman a divortat oficial de Marius Elisei. Decizia i-a pus in dificultate pe cei doi

Oana Roman siMarius Elisei au divortat oficial. Dupa ce si-au anuntat separarea inainte de Craciun, cei doi au facut astazi pasul cel mare. Ei au fost surprinsi depaparazzii spynews. ro in fata. continuă pe B1

Oana Roman, divort in luna iubirii. Cum si-a facut aparitia la notar

Oana Roman 44 de ani) a divortat in luna iubirii, mai precis la o zi dupa Valentine`s Day, de partenerul ei, Marius Elisei 35 de ani). Divortul a fost unul amiabil, cei doi semnand actele la notar, in mare secret.

Oana Roman a facut marele anunt. Ce se intampla intre ea si Marius Elisei

La finalul anului trecut, Oana Roman anunta ca s-a despartit de tatal fiicei sale, Marius Elisei. Vedeta si barbatul au fost casatoriti timp de sase ani. Oana Roman a dezvaluit pe Instagram, in luna decembrie 2020, ca a pus punct mariajului cu Marius Elisei. Dupa separare, Oana Roman a ramas si fara afacerea ei cu .

Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ar trebui data in judecata, la modul cel mai serios

Oana Roman nu scapa de gurile rele! Celebra vedeta de televiziune este implicata intr-un nou scandal? De ce este acuzata si ce detaliu a adus-o din nou in prim-plan intr-un scenariu dezavantajos? Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ce critici primeste? Celebra Spintecatoarea de la Morga o taxeaza pe Oana Roman pentru alegerea sa de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )