Libnet.ro
UNICEF

12:30

Oana Roman NU S-A MAI PUTUT STAPANI! A FACUT-O iN PUBLIC... (FOTO)

B1 B1,
Oana Roman NU S-A MAI PUTUT STAPANI! A FACUT-O iN PUBLIC... (FOTO)

Oana Roman a mers sa-si schime permisul de conducere insa s-a confruntat cu o situatie extrem de neplacuta. continuă pe B1

A murit: Gabriela Cristea, in doliu! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani lacrimile...

Gabriela Cristea abia si-a putut stapani lacrimile dupa ce a primit o veste trista chiar in timpul emisiunii pe care o prezinta. Aceasta a aflat ca unul dintre fostii participanti la emisiune, domnul.

Oana Roman, la nunta lui Brigitte Nastase cu Florin Pastrama. Ce tinuta a purtat

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit, luni, iar la cununia civila au fost invitati prieteni si fosti colegi de la emisiunea Ferma. Printre cei care le-au fost aproape celor doi s-a aflat si Oana Roman, care a impresionat din nou prin tinuta in care s-a afisat. Cum a venit Oana Roman la nunta lui [] .

O ambulanta care mergea sa ajute un barbat inconstient a ramas blocata in noroi; pacientul nu a mai putut fi salvat

Pompierii din Vaslui au intervenit, sambata, cu o senilata pentru a ajuta un barbat care era inconstient, in localitatea Albesti, iar ambulanta cu medic a ramas blocata in noroi. in cele din urma, medicul a ajuns la pacientul de 51 de ani cu o masina de teren pusa la dispozitie de autoritatile locale, insa nu a mai putut face nimic pentru barbat, acesta fiind declarat mort.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )