Libnet.ro
UNICEF

12:00

Obama cere Congresului un miliard de dolari pentru a sprijini aliatii din Europa Centrala si de Est

B1 B1,
Obama cere Congresului un miliard de dolari pentru a sprijini aliatii din Europa Centrala si de Est

BarackObama, a cerut, joi, Congresului american un miliard de dolari pentru actiuni ale fortelor aeriene, navale si terestre ale SUA pentru sprijinirea aliatilor central si est-europeni din NATO, in. continuă pe B1

Obama cere Congresului american 500 de milioane de dolari pentru a sustine opozitia din Siria

Presedintele american Barack Obama a solicitat Congresului autorizarea unui buget in valoare de 500 de milioane de dolari pentru a forma si dota opozitia moderata armata din Siria, a anuntat joi Casa Alba.

Barack Obama solicita 500 de milioane de dolari pentru a sprijini fortele siriene moderate

Pre and sedintele american, Barack Obama, a cerut Congresului sa aprobe un buget de 500 de milioane de dolari pentru a antrena and si echipa opozi and tia moderata armata din Siria, a anun and tat joi Casa Alba, potrivit AFP.

Obama solicita Congresului 500 de milioane de dolari pentru a sprijini opozitia din Siria

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a cerut Congresului sa aprobe un buget de 500 de milioane de dolari pentru a antrena si echipa opozitia moderata din Siria, a potrivit unui document publicat joi de Casa Alba, citat de AFP.

Obama solicita fonduri pentru a sprijini Europa Centrala si de Est

Presedintele american, Barack Obama, a cerut Congresului un miliard de dolari pentru actiuni ale fortelor aeriene, navale si terestre ale SUA care sa-i sprijine pe aliatii central si est-europeni din NATO, in contextul crizei din Ucraina, se arata.

Google investeste 50 de milioane de dolari pentru a face fetele sa programeze

Made With Code este o noua initiativa Google care vrea sa motiveze viitoarele femei programatori. Doar 18% dintre diplomele in informatica apartin femeilor, iar Google vrea sa investeasca 50 de milioane de dolari in urmatorii trei ani pentru a schimba aceste cifre.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )