Libnet.ro
UNICEF

01:05

Obama solicita Congresului 500 de milioane de dolari pentru a sprijini opozitia din Siria

Adevărul Adevărul,
Obama solicita Congresului 500 de milioane de dolari pentru a sprijini opozitia din Siria

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a cerut Congresului sa aprobe un buget de 500 de milioane de dolari pentru a antrena si echipa opozitia moderata din Siria, a potrivit unui document publicat joi de Casa Alba, citat de AFP. continuă pe Adevărul

SUA vor sa aloce 500 de milioane de dolari pentru a instrui rebelii din Siria

Presedintele Barack Obama a cerut Congresului sa aprobe alocare a 500 de milioane de dolari pentru instruirea rebelilor care lupta cu regimul Bashar al-Assad in Siria. Americanii au recunoscut ca ii instruiesc deja pe insurgenti la o baza militara din Iordania, insa acum este prima data cand vor sa ofere oficial astfel de sprijin rebelilor, in randul carora se stie ca se gasesc si factiuni jihadiste.

Barack Obama solicita 500 de milioane de dolari pentru a sprijini fortele siriene moderate

Pre and sedintele american, Barack Obama, a cerut Congresului sa aprobe un buget de 500 de milioane de dolari pentru a antrena and si echipa opozi and tia moderata armata din Siria, a anun and tat joi Casa Alba, potrivit AFP.

Obama cere Congresului american 500 de milioane de dolari pentru a sustine opozitia din Siria

Presedintele american Barack Obama a solicitat Congresului autorizarea unui buget in valoare de 500 de milioane de dolari pentru a forma si dota opozitia moderata armata din Siria, a anuntat joi Casa Alba.

Obama cere Congresului un miliard de dolari pentru a sprijini aliatii din Europa Centrala si de Est

BarackObama, a cerut, joi, Congresului american un miliard de dolari pentru actiuni ale fortelor aeriene, navale si terestre ale SUA pentru sprijinirea aliatilor central si est-europeni din NATO, in.

George Lucas va dona 700 de milioane de dolari pentru construirea unui muzeu dedicat colectiilor sale de arta

Regizorul american George Lucas, creatorul seriei Star Wars, va dona 700 de milioane de dolari pentru construirea unui muzeu dedicat colectiilor sale de arta, care urmeaza sa fie construit in orasul Chicago.

Fostul ministru al Culturii, Gigel Stirbu, amendat de Primaria Slatina cu 500 milioane lei vechi

Deputatul liberal Gigel Stirbu, fost ministru al Culturii intre decembrie 2013 februarie a. c. , a fost amendat de Primaria Slatina cu 500 milioane lei vechi pentru ca ar fi incalcat limitele autorizatiei de constructie pentru o cladire detinuta in centrul orasului. Mai exact, amenda a fost data pentru amenajarea ilegala a unui acoperis tip terasa pe un imobil cu doua etaje. Stirbu este nu doar deputat, ci si presedinte interimar al PNL Olt.

Google investeste 50 de milioane de dolari pentru a face fetele sa programeze

Made With Code este o noua initiativa Google care vrea sa motiveze viitoarele femei programatori. Doar 18% dintre diplomele in informatica apartin femeilor, iar Google vrea sa investeasca 50 de milioane de dolari in urmatorii trei ani pentru a schimba aceste cifre.

Cele mai relevante achizitii: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, licitatie de peste 35 milioane lei pentru distribuirea Cardului national de asigurari de sanatate

CNAS a lansat procedura de achizitii publice in vederea incheierii unui contract cadru cu un singur operator economic. Contractul vizeaza servicii postale pentru distribuirea Cardului National al asigurarilor sociale de sanatate si va avea valoarea intre 35 si 37 milioane lei. Citeste si:Cele mai relevante achizitii: Ministerul Dezvoltarii Regionale, licitatii de peste 10 milioane lei pentru consultanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2956 seconds )