Libnet.ro
UNICEF

23:30

Obama saluta valorile care definesc americanii, la 15 ani de la atentatele din 11 septembrie

Adevărul Adevărul,
Obama saluta valorile care definesc americanii, la 15 ani de la atentatele din 11 septembrie

Presedintele american Barack Obama a salutat sambata, intr-un mesaj cu ocazia implinirii a 15 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, valorile si puterea care definesc americanii si le-a adus omagiu celor aproape 3. 000 de oameni care si-au pierdut viata in atacurile teroriste, dar si supravietuitorilor, personalului de interventie in situatii de urgenta si nenumaratilor oameni care de atunci asigura securitatea tarii, relateaza AP. continuă pe Adevărul

VIDEO. Ziua in care lumea s-a oprit in loc: 11 septembrie. Marturii emotionante, dupa 15 ani. 100 de copii care s-au nascut dupa ce tatii lor au murit in atentate trimit carti postale in Rai

Copiii care s-au nascut dupa ce tatii lor au murit in atentatele de la 11 septembrie 2001 la Word Trade Center isi descriu tristetea de a nu-si fi cunoscut parintele, dar si optimismul care i-a ajutat sa mearga mai departe, intr-o editie speciala a revistei People.

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: 15 ani de la atentatul din 11 septembrie 2001. De ce nu am castigat razboiul cu terorismul?

Se implinesc 15 ani de la cel mai sangeros atentat terorist 2. 977 de morti) din istorie, care a vizat Turnurile Gemene din New York si cladirea Pentangonului, centrul de comanda al armatei americane.

Cea mai mare comanda din ultimii 15 ani pentru santierul naval din Braila. Opt nave de mare capacitate vor fi livrate in Kazakhstan

Santierul naval Vard Braila a dat, marti, 6 septembrie, startul celei mai mari comenzi primite in ultimii 15 ani. Nu mai putin de opt nave de mare capacitate va trebui sa livreze santierul brailean, in urmatorii doi ani, unor beneficiari care le vor folosi la transportul unor utilaje din domeniul petrolier, pe Marea Caspica si pe un fluviu de pe teritoriul Kazakhstanului.

AFP: La 15 ani dupa atentatele de la 11 septembrie, America este intr-un perpetuu razboi

Data de 11 septembrie 2001 a schimbat pentru totdeauna fata Americii si i-a bulversat diplomatia si politica in domeniul securitatii, SUA ramanand de 15 ani intr-un perpetuu razboi contra terorismului jihadist, fara a reusi insa sa puna capat haosului din Orientul Mijlociu, comenteaza AFP.

VIDEO 15 ani de la marele scandal Vrei sa fii milionar. Cum a reusit Charles Ingram sa castige concursul fara sa stie raspunsul la niciuna dintre intrebari

In urma cu 15 ani, britanicul Charles Ingram a dat lovitura la Vrei sa fii milionar, castigand marele premiu de un milion de lire sterline, dupa ce a raspuns corect la toate intrebarile. Numai ca in spatele acestui succes nu se afla o consistenta cultura generala, ci o mare inselaciune.

Au trecut 15 ani de la cel mai mare scandal din istoria televiziunii britanice. Cum a reusit Charles Ingram sa castige Vrei sa fii milionar? trisand (VIDEO)

Se implinesc 15 ani de cand Charles Ingram a intrat in istoria neagra a televiziunii britanice dupa ce, la emisiunea Vrei sa fii milionar?, a reusit sa castige un milion de.

VIDEO. 11 septembrie, marturii dupa 15 ani. 100 de copii care s-au nascut dupa ce tatii lor au murit in atentate: ii trimit carti postale in Rai

Copiii care s-au nascut dupa ce tatii lor au murit in atentatele de la 11 septembrie 2001 la Word Trade Center isi descriu tristetea de a nu-si fi cunoscut parintele, dar si optimismul care i-a ajutat sa mearga mai departe, intr-o editie speciala a revistei People.

Dezvaluiri la 15 ani de la cele mai sangeroase atacuri teroriste din istoria SUA. Care a fost reactia lui Bush dupa ce a aflat despre atentate

Ari Fleischer, fostul ofiter de presa al presedintelui George W. Bush, a publicat transcriptul discutiilor pe care acesta le-a avut cu echipa sa de la bordul avionului prezidential, imediat dupa ce a fost informat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )