Libnet.ro
UNICEF

15:15

Obezitatea, o afectiune care ucide tot mai multe persoane. Medic: Varsta cea mai expusa este cea a adolescentilor deoarece ei au un comportament alimentar gresit

Adevărul Adevărul,
Obezitatea, o afectiune care ucide tot mai multe persoane. Medic: Varsta cea mai expusa este cea a adolescentilor deoarece ei au un comportament alimentar gresit

Gras si frumos inseamna sanatate curata, sau cel putin asa ne-au invatat bunicii nostri. Din pacate, modul traditional de perceptie a kilogramelor in plus reprezinta de fapt o mare problema de sanatate si devine din ce in ce mai mult o disfunctie sociala. continuă pe Adevărul

Afganistan: Atentat cu masina-capcana in centrul capitalei Kabul. Mai multe persoane au murit sau au fost ranite. Explozia a vizat o cladire a serviciilor de informatii

O explozie puternica a avut loc, marti dimineata, in centrul capitalei afgane Kabul, la o saptamana dupa ce rebelii talibani au anuntat inceputul ofensivei de primavara. Un numar nespecificat de oameni au fost ucisi si raniti in explozie, a declarat presedintele afgan Ashraf Ghani.

Afganistan: Explozie puternica in centrul capitalei Kabul. Mai multe persoane au murit sau au fost ranite

O explozie puternica a avut loc, marti dimineata, in centrul capitalei afgane Kabul, la o saptamana dupa ce rebelii talibani au anuntat inceputul ofensivei de primavara. Un numar nespecificat de oameni au fost ucisi si raniti in explozie, a declarat presedintele afgan Ashraf Ghani.

Topul actorilor de la Hollywood care au jucat in cele mai multe filme proaste si clasamentul celor mai apreciati

Adam Sandler, Sylvester Stallone, Sharon Stone si Halle Berry sunt cateva nume sonore de la Hollywood a caror cariera le este marcata de numarul mare de filme care au dezamagit. La polul opus, Daniel Day-Lewis si Jennifer Lawrence se numara printre actorii care s-au bucurat de cele mai multe aplauze din partea criticilor de specialitate.

Romancele aleg sa devina mame tot mai tarziu, astfel ca media nationala a ajuns la 27 de ani (VIDEO)

Romancele aleg sa devina mame tot mai tarziu. Din 1990 si pana acum varsta la care femeile din tara noastra au primul copil a crescut cu cinci ani. Astfel, media nationala a ajuns la 27 de.

Minerii de la CEO sunt tot mai aproape de Bucuresti. Ei solicita Guvernului sa salveze Complexul (VIDEO)

Minerii Complexului Energetic Oltenia care participa la Marsul disperarii sunt tot mai aproape de Bucuresti, informeaza B1 TV. Desi unii dintre ortaci au fost nevoiti sa renunte la mars din cauza.

Masinile hibride si electrice, tot mai dorite de romani

Romanii sunt tot mai atrasi de masinile hibride si electrice. Statistica pe primele trei luni ale acestui an dovedeste asta. Potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, in aceasta perioada vanzarile de masini pe acest segment au crescut cu 113,6%, in comparatie cu aceeasi perioada din 2015, anunta Agerpres.

2016 va aduce o premiera in asigurari: Romanii vor avea mai multe asigurari obligatorii decat asigurari facultative pentru locuintele lor

Falimentul Astra si schimbarile legislative de anul trecut vor conduce la o premiera in piata de asigurari din Romania in acest an: romanii vor avea mai multe asigurari obligatorii decat asigurari facultative pentru locuintele lor. Numarul asigurarilor obligatorii pentru locuinte a crescut cu 6,6% anul trecut pana la peste 1,59 milioane de polite si este de asteptat ca in acest an numarul acestora sa atinga 1,9 milioane de polite, depasind in premiera numarul politelor facultative de locuinte, care a scazut cu 2,45% anul trecut la 1,7 milioane polite si este asteptat sa ramana cam la acelasi nivel in acest an, a declarat sambata Aurel Badea, expert UNSAR.

Ungaria vrea sa reduca TVA la mai multe alimente si servicii, incepand cu 2017

Ministrul Economiei Mihaly Varga a declarat ca Ungaria vrea sa reduca TVA, incepand cu anul 2017, la mai multe produse, printre care lapte, oua si carne de pui, potrivit Mediafax. Mai mult, va.

Botosani: Mai multe biserici, amendate pe motiv ca nu respecta normele de siguranta la incendiu

Inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) a amendat mai multe biserici din judetul Botosani, ca urmare a unei campanii privind verificarea lacasurilor de cult inaintea sarbatorilor pascale.

Cazul Bodnariu scoate in strada, din nou, oameni din mai multe capitale europene

In mai multe capitale europene si orase norvegiene au fost organizate sambata, 16 aprilie, manifestatii de solidaritate cu familiile Bodnariu, Nan si alte familii de romani din Norvegia despartite de copii de autoritatile din aceasta tara, se arata intr-un comunicat al biroului de presa al Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )