Libnet.ro
UNICEF

23:45

Obiceiuri care pot scurta o relatie: lista celor mai respingatoare gesturi ale partenerilor

Adevărul Adevărul,
Obiceiuri care pot scurta o relatie: lista celor mai respingatoare gesturi ale partenerilor

Doi psihoterapeuti au realizat topul celor mai neatractive obiceiuri care pot scurta durata unei relatii. E usor sa ne dam seama ce atrage persoana de langa noi, dar trebuie sa fim constienti ca exista gesture care ne pot face respingatori. continuă pe Adevărul

Academia Goncourt a anuntat lista celor opt romane ramase in cursa pentru prestigiosul premiu literar

Academia Goncourt a anuntat, marti, lista celor opt romane ramase in cursa pentru prestigiosul premiu literar, ultima selectie fiind anuntata pe 27 octombrie.

5 metode de educatie care pot dauna grav copilului

Nu e parinte care sa nu vrea ce e mai bun pentru copilul lui. Sunt momente, insa, cand fara sa vrea, in incercarea lui de a-i face bine, parintele ii face mai mult rau copilului sau. Iata 5 metode de educatie a.

Autostrada Deva Lugoj va fi realizata integral pana la sfarsitul anului 2017, potrivit celor mai optimiste planuri

Abia la sfarsitul anului viitor soferii vor putea folosi integral autostrada Lugoj Deva, in lungime totala de circa 100 de kilometri, potrivit celor mai recente informatii oferite de directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Catalin Homor.

Bill Gates, primul si anul acesta in topul Forbes al celor mai bogati americani

Topul celor mai bogati oameni din SUA este dominat, si anul acesta, de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a carui avere a crescut, potrivit Forbes, de la 76 pana la 81 miliarde de dolari. in schimb, pentru prima data in ultimii 16 ani investitorul Warren Buffett nu mai ocupa pozitia locul doi. in locul lui Buffett se afla fondatorul site-ului de vanzari online Amazon, Jeff Bezos, a carui avere este estimata la 67 miliarde de dolari.

Media Galaxy: Segmentul de gaming urca in top 3 al celor mai ridicate ritmuri de crestere in vanzari

FIFA 17, simulatorul de fotbal disponibil atat pentru console, cat si pentru PC, va fi printre cele mai bine vandute jocuri in marile lanturi de magazine din acest an, asta dupa ce tot mai multi pasionati ai genului au inceput sa isi achizitioneze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )