Libnet.ro
UNICEF

21:15

Obiectul interzis in magazine. Romanii nu vor mai avea acces la el, deloc

Playtech Playtech,
Obiectul interzis in magazine. Romanii nu vor mai avea acces la el, deloc

Autoritatile din judetul Arges au interzis folosirea cosurilor de mana in magazine. Motivul este acela de a se evita aglomeratia, respectiv infectarea cu virusul din China. Clientii nu respecta distantarea sociala atunci cand au cosuri de mana, pe cand daca au carut de cumparaturi, vor trebuie sa respecte distanta, cel putin atat cat masoara caruciorul. continuă pe Playtech

STUDIU TRAVELMINIT: Romanii vor sa calatoreasca de sarbatori, dar se tem sa rezerve in avans vacante

In prag de sarbatori, romanii vor sa calatoreasca daca regulile impuse de autoritati vor permite deplasarile, insa le e teama sa faca in avans rezervari ferme la unitati de cazare, este concluzia unui studiu realizat in luna noiembrie de catre platforma de rezervari hoteliere Travelminit. ro. Peste 55% dintre respondenti au intentia de a calatori in preajma sarbatorilor de iarna, insa din cauza situatiei incerte actuale nu si-au facut rezervari ferme. Romanii sunt dispusi sa plateasca intre 100 si 200 lei noaptea de cazare iar vacanta de 1 Decembrie si-o vor petrece la munte, conform unui comunicat trimis redactiei.

STUDIU: Romanii vor sa calatoreasca de sarbatori, dar se tem sa rezerve in avans vacante

In prag de sarbatori, romanii vor sa calatoreasca daca regulile impuse de autoritati vor permite deplasarile, insa le e teama sa faca in avans rezervari ferme la unitati de cazare, este concluzia unui studiu realizat in luna noiembrie de catre.

INTERVIU Epidemiologul Emilian Popovici: Daca 80-90% dintre oameni ar purta masca, transmiterea s-ar reduce cu 90% si nu am mai avea probleme

Transmiterea virusului SARS-CoV2 s-ar reduce cu 90% si nu am mai avea probleme in cazul in care 80% - 90% dintre oameni ar purta masca in toate situatiile in care se impune portul mastii, afirma Emilian Popovici, medic epidemiolog si vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Ori faptul ca nu se intampla acest lucru si a trebuit sa fie suplimentate masurile cu interdictiile care au intrat in vigoare acum doua saptamani arata ca, de fapt, nu suficient de multi oameni poarta masca. Eu nu spun ca nu poarta nimeni, dar spun ca nu o poarta suficient de multi, atrage atentia specialistul.

Este oficial, vestea proasta a diminetii pentru romani. Nu se vor mai pensiona in aceste conditii

Veste proasta pentru romani! Ce au aflat in aceasta dimineata? Planul de la Guvern ii va dezamagi pe multi dintre cetateni. Care sunt oile modificari si ce obiective noi sunt puse acum in prim-plan? Veste proasta pentru romani. Nu se vor mai putea pensiona in aceste conditii A fost eliminata scema de pensionare anticipata a .

VIDEO Radu Hanga, presedinte BVB: Trecerea de la o piata de frontiera la una emergenta va insemna un flux de bani mai mare la care companiile romanesti vor avea acces

Discutam de cateva saptamani cu specialisti din cadrul Asociatiei Administratorilor de Fonduri din Romania despre economisirea inteligenta si despre cum sa pui economiile sa lucreze pentru tine. Dupa ce am aflat cum te pot ajuta fondurile de investitii sa-ti cresti economiile, mai departe vom discuta despre ce inseamna investitia prin piata de capital, ce inseamna sa investesti la bursa si ce impact are statutul de piata emergenta pe care BVB l-a obtinut. Radu Hanga, presedintele Consiliului de Administratie al Bursei de la Bucuresti, ne raspunde in cadrul unui interviu.

Romanii vor putea beneficia de analize de laborator si investigatii paraclinice oriunde pe teritoriul tarii, nu doar in judetul unde au primit bilet de trimitere

Serviciile medicale paraclinice investigatiile medicale) vor putea fi acordate oriunde in tara, incepand cu data de 1 decembrie, in baza biletului de trimitere, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Asiguratii pot beneficia de analize de laborator si investigatii medicale paraclinice pe intreg teritoriul Romaniei, fara a mai conditiona acordarea acestor servicii doar de catre furnizorii de servicii medicale paraclinice care se afla in relatie contractuala cu aceeasi casa de asigurari de sanatate cu care se afla in contract si medicul care a emis biletul de trimitere, prevede o Hotarare aprobata de Guvern.

Ministrul Economiei a anuntat cand si cu cat vor mai creste pensiile si alocatiile

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca taxa unica nu va fi desfiintata, fiind un concept liberal, si ca nu vor fi introduse noi taxe, anuntand si cand vor creste pensiile si alocatiile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )