Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Economiei a anuntat cand si cu cat vor mai creste pensiile si alocatiile

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei a anuntat cand si cu cat vor mai creste pensiile si alocatiile

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca taxa unica nu va fi desfiintata, fiind un concept liberal, si ca nu vor fi introduse noi taxe, anuntand si cand vor creste pensiile si alocatiile. continuă pe Adevărul

Ministrul Economiei: Este exclusa taierea salariilor bugetarilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, infirma scenariul taierii salariilor bugetarilor avansat in spa.

Ce a facut Simona Gherghe inainte sa intram in carantina: Nu se stie cand s-o mai putea

Simona Gherghe a imbracat o rochie frumoasa, de petrecere, inainte de a intra, din nou, in carantina locala. Prezentatoarea emisiunii Mireasa a facut acest gest in amintirea, dar si in speranta vremurilor bune. Ce a facut Simona Gherghe inainte sa intram in carantina Simona Gherghe si-a uimit fanii de pe Facebook cu noua imagine. Vedeta .

Bill Gates, anuntul momentului despre viata dupa pandemie. Ce nu vor mai face oamenii, aproape deloc

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat ca coronavirusul va schimba radical modul in care oamenii calatoresc si fac afaceri, schimbarile ramanand in picioare si dupa sfarsitul pandemiei, potrivit CNBC. Bill Gates, anuntul momentului despre viata dupa pandemie Dupa estimarile mele, 50% din totalul calatoriilor in scop de afaceri vor disparea, iar angajatii vor lucra la .

Cum ne mentinem organismul sanatos cand petrecem tot mai mult timp in casa

Odata cu inchiderea salilor de sport si a limitarii timpului petrecut in exterior, posibilitatile de a desfasura activitati sportive si miscare fizica regulata au fost ingreunate. Aceste lucruri conduc la o crestere si mai mare a nivelului de sedentarism, deja ridicat in randul populatiei generale, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )