Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gigantii Internetului vor putea publica mai multe date despre clientii supravegheati de NSA.

România Liberă România Liberă,
Gigantii Internetului vor putea publica mai multe date despre clientii supravegheati de NSA.

Guvernul american a anuntat luni ca le va permite celor mai mari companii in domeniul Internetului si telecomunicatiilor sa publice mai multe informatii despre clientii lor supravegheati de Agentia Nationala americana de Securitate NSA), relateaza Mediafax. Secretarul american al Justitiei Eric Holder si directorul serviciilor americane de informatii DNI) James Clapper au precizat ca marile companii in domeniul Internetului vor fi autorizate sa divulge mai multe informatii ca niciodata cu . continuă pe România Liberă

Gigantii Internetului vor putea publica mai multe date despre clientii supravegheati de NSA

Guvernul american a anuntat luni ca le va permite celor mai mari companii in domeniul Internetului si telecomunicatiilor sa publice mai multe informatii despre clientii lor supravegheati de Agentia Nationala americana de Securitate NSA), relateaza.

Gigantii Internetului vor putea publica mai multe date despre clientii supravegheati de NSA

Guvernul american a anuntat, ieri, ca le va permite celor mai mari companii in domeniul Internetului si telecomunicatiilor sa publice mai multe informatii despre clientii lor supravegheati de Agentia Nationala americana de Securitate NSA).

Ochelarii Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere

Ochelarii digitali Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere, in urma unui acord incheiat de Google cu compania VSP Global, specializata in servicii de ingrijire a ochilor, relateaza Wall.

Ochelarii Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere

Ochelarii digitali Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere, in urma unui acord incheiat de Google cu compania VSP Global, specializata in servicii de ingrijire a ochilor, relateaza Wall Street Journal. De asemenea, Google va.

Buzaul sub nameti. Salvariile si pompierii incearca de mai multe ore sa ajunge la ...

Mai multe ambulante incearca sa ajunga la bolnavi din judetul Buzau, intre care se afla si un copil cu convulsii, insa autosanitarele inainteaza foarte greu, din cauza viscolului puternic si a stratului foarte mare de zapada, transmite corespondentul Mediafax. La aceasta ora, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Buzau, Marius Sirbescu, sunt in curs de desfasurare mai multe misiuni pentru rezolvarea unor cazuri medicale urgente. O salvare incearca sa ajunga la un copil din localitatea .

Mai multe persoane ramase inzapezite pe drumuri judetene din Braila au fost salvate dintre nameti

Mai multe persoane care au ramas inzapezite pe drumuri judetene din Braila, in localitatile Bordei Verde, Filipesti si Sutesti, au fost scoase din nameti, scrie Mediafax. in prezent, acestea sunt in conditii de siguranta, in timp ce mai multe drumuri judetene au fost inchise preventiv de catre autoritati.

Ninsori puternice in Ungaria: Mai multe drumuri au fost blocate din cauza producerii unor accidente

Ninsorile puternice au blocat drumurile don vestul si sudul Ungariei, unde s-au produs mai multe accidente, informeaza MTI. Traficul rutier a fost restrictionat pe mai multe segmente ale autostrazii M7, dar si.

Honduras, tara unde se petrec cele mai multe crime

In ciuda celor mai vechiculate opinii, tari precum SUA, Rusia sau chiar Mexic sunt departe de primele locuri intr-un clasament al statelor unde se petrec cele mai multe crime.

Romania sub zapada. Mai multe drumuri nationale raman inchise, zeci de trenuri anulate. Autoritatile intervin pentru salvarea mai multor persoane

Sute de case sunt in continuare sub zapezi si nu au curent electric, zeci de drumuri sunt inchise si mai multe trenuri sunt anulate. Si peste toate acestea meteorologii au emis marti noi informari de Cod portocaliu si Cod galben de viscol, iar pentru joi si vineri a fost anuntat ger.

UPDATE. Autostrazile A2 si A3, dar si mai multe drumuri nationale au fost deschise.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a anuntat ca autostrazile A2 si A3, precum si mai multe drumuri si sosele au fost deschise circulatiei in cursul serii de luni si marti dimineata. Autostrada A3 intre Centura Bucuresti si Ploiesti, km 13+000 km 68+793 a fost deschisa la ora 9. 00 pentru toate categoriile de vehicule. Autostrada A2 Bucuresti Lehliu a fost deschisa marti la ora 8. 30 pentru toate categoriile de vehicule. Circulatia a fost deschisa si pe DN 2 .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )