Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cu ochii pe Simona Halep! La ce ora joaca liderul mondial WTA pentru un loc in optimile de finala de la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Cu ochii pe Simona Halep! La ce ora joaca liderul mondial WTA pentru un loc in optimile de finala de la Indian Wells

Simona Halep joaca impotriva americancei Caroline Dolehide locul 165 WTA) si o victorie o va propulsa in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

LIVE Text Simona Halep vs Kristyna Pliskova 0-1

Vacanta a luat sfarsit pentru Simona Halep, liderul mondial intalnind-o in turul al doilea de la Indian Wells pe Kristyna Pliskova Cehia - 77 WTA). Cele doua s-au mai duelat o singura data, iar castig de cauza a avut Simona: 6-1, 6-2, la Madrid, anul trecut. Partida este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Simona Halep va juca in noaptea de vineri spre sambata (in jurul orei 01:00)

Debutul Simonei Halep la Indian Wells se va produce in noaptea de vineri spre sambata, liderul mondial urmand sa o intalneasca pe Kristyna Pliskova Cehia, 77 WTA). Partida va fi a treia de pe arena centrala dupa doua intalniri de pe tabloul de simplu masculin).

Indian Wells: Simona Halep va juca in noaptea de duminica spre luni (dupa ora 00:00)

Partida dintre Simona Halep si Caroline Dolehide locul 165 WTA, beneficiara unui wild card) se va disputa in noaptea de dumnica spre luni, urmand sa inceapa dupa ora 00:00, potrivit programului anuntat de organizatori. Miza confruntarii este calificarea in optimile de finala ale competitiei din desertul californian.

Meciul Simona Halep - Caroline Dolehide se va juca luni, dupa ora 00.00

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, luni, dupa ora 00. 00, cu jucatoarea americana Caroline Dolehid.

Simona Halep, calificare muncita in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-4 de Kristyna Pliskova Cehia).

Simona Halep debuteaza la noapte in turneul de la Indian Wells. La ce ora incepe partida jucatoarei noastre

Simona Halep intra direct in turul secund la Indian Wells, unde o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, locul 77 WTA.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al intrecerii (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova 77 WTA - sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Partida de pe arena centrala s-a intins pe durata a 76 de minute.

Simona Halep: Mi-am revenit dupa finala pierduta la Australian Open

Simona Halep se intoarce pe teren intr-un meci oficial la Indian Wells turneu de categorie Premier Mandatory), jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca in turul al doilea pe Kristyna Pliskova. Mi-am revenit dupa finala pierduta la Australian Open, a fost dificil, a precizat liderul mondial.

Simona Halep si Irina Begu, eliminate la dublu la Indian Wells. Cand joaca Halep la simplu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat joi calificarea in optimile probei de dublu de la Indian We.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS Simona si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells. Este vorba de Kristyna Pliskova Cehia, 25 de ani,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )