Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ochiul din Binhai, una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume, s-a deschis recent, in China FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ochiul din Binhai, una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume, s-a deschis recent, in China FOTO VIDEO

La inceputul lunii octombrie, in China, a fost deschisa una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume. Cu o suprafata de 34. 000 de metri partrati, biblioteca Tianjin Binhai are cinci etaje si adaposteste 1,2 milioane de carti. continuă pe Adevărul

Cancerul gastric este unul dintre cele mai agresive. Simptomele care apar adesea mimeaza boala ulceroasa

Multiplicarea anormala a unor celule din structura stomacului si pierderea mecanismelor responsabile de controlul inmultirii celulare determina aparitia cancerului de stomac, unul dintre cele mai agresive tipuri de cancer.

Povestea romancei care produce cateva dintre cele mai renumite seriale din Statele Unite

Two and a Half Men, The Big Bang Theory, CSI New York sau Mike and Molly. Serialele renumite in toata lumea au un punct comun: in spatele productiei lor sta o romanca. Mona Garcea s-a nascut la.

Black Friday 2017 eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Cel mai mare magazin online din Romania anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice, cu ocazia Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte inainte de Black Friday 2017 eMAG.

Care vor fi premiile de la Bucharest Gaming Week, unul dintre cele mai importante evenimente de gaming din 2017

In perioada 12-17 decembrie 2017, in Bucuresti va avea loc Bucharest Gaming Week, un eveniment de amploare care aduce impreuna pasionatii de e-sports, gameri dedicati si cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din Romania si din lume.

Care au fost ultimele cuvinte ale pilotilor inainte de prabusire, in cazul unora dintre cele mai mari tragedii aviatice

Calatoria cu avionul este cel mai sigur mijloc de transport, din punct de vedere statistic, probabilitatea unui accident cu victime fiind mult mai mare in cazul unui drum cu masina, cu trenul sau pe apa. Totusi, de-a lungul timpului au avut loc si numeroase tragedii aviatice, iar cutiile negre de la bordul avioanelor au inregistrat ultimele cuvinte ale pilotilor, inainte de prabusire.

Cele mai bune ponturi de la specialisti pentru ingrijirea craciunitei: Pervazul nu este solutia ideala

Craciunita este una dintre plantele de apartament cel mai usor de ingrijit, fiind recunoscuta de specialisti ca singura planta cu proprietatea de a-si schimba culoarea frunzelor in rosu in preajma Craciunului.

FOTO Vizita in Romania comunista a unuia dintre cei mai influenti oameni ai secolului XX. Cine a fost Billy Graham

Una dintre cele mai mari personalitati ale Americii, cu influenta la Casa Alba in mandatul a 10 presedinti americani, Billy Graham a vizitat Romania in plina era comunista. Zeci de mii de oameni s-au adunat sa il asculte atunci in cele sapte orase din Romania in care a predicat.

Mircea Badea: Eu am facut multe greseli in aceasta viata, dar cea mai mare e ca am ramas in tara

Mircea Badea a spus, miercuri, ca una dintre cele mai mari greseli pe care le-a facut in viata este aceea ca a ramas in tara. Domnul Basescu, cu toate lucrurile oribile pe care le-a.

AFP: Cresterea tigrului roman s-a accelerat si mai mult in trimestrul III

Agentia France Presse foloseste termenul de tigru pentru Romania, unde cresterea economica, una dintre cele mai dinamice din UE, s-a accelerat din nou in trimestrul III, peste asteptarile analistilor, la 2,6%, potrivit primelor estimari publicate marti de institutul national de statistica. AFP noteaza insa, citand o analiza ING Romania, ca aceasta accelerare a fost cel mai probabil sustinuta de consum.

Confruntare cu cea mai valoroasa echipa care a ratat calificarea la CM

Echipa nationala va incheia, astazi, anul fotbalistic in compania bronzului de la ultimul Campionat Mondial. Olanda, un urias cu picioare de lut, se afla in plin proces de reconstructie si predare a stafetei, una dintre cele mai galonate, dar si ghinioniste, echipe ale lumii este in cel mai prost moment al sau din ultimii 30 de ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3918 seconds )