Libnet.ro
UNICEF

16:45

OCTAV, cel mai vizionat film romanesc la cinema in primul weekend de anul acesta

ADPM ADPM,
OCTAV, cel mai vizionat film romanesc la cinema in primul weekend de anul acesta

Filmul romanesc OCTAV, in regia lui Serge Ioan Celebidachi, a adus in cinematografe, dupa primul weekend de la lansare, 27. 221 de spectatori si incasari totale de 338. 707 lei, devenind astfel singurul film romanesc care a adunat atat de multi spectatori in salile de cinema, in 2017, doar dupa primul weekend. continuă pe ADPM

OCTAV, cel mai mare numar de spectatori pentru un film romanesc in 2017, dupa primul weekend de la lansarea in cinematografe (P)

Filmul romanesc OCTAV, in regia lui Serge Ioan Celebidachi, a adus in cinematografe, dupa primul weekend de la lansare, 27. 221 de spectatori si incasari totale de 338. 707 lei, devenind astfel singurul film romanesc care a adunat atat de multi spectatori in salile de cinema, in 2017, doar dupa primul weekend.

OCTAV, cel mai mare numar de spectatori pentru un film romanesc in 2017, dupa primul weekend de la lansarea in cinematografe (P)

Filmul romanesc OCTAV, in regia lui Serge Ioan Celebidachi, a adus in cinematografe, dupa primul weekend de la lansare, 27. 221 de spectatori si incasari totale de 338. 707 lei .

Justice League ar putea fi cel mai bun film cu super eroi din 2017

Justice League se va lansa in aproximativ o luna, iar noul trailer face o treaba foarte buna in a creste tensiunea fanilor inainte de a ajunge in cinematografe. Universul Cinematografic DC Comics a intampinat dificultati majore in a genera acelasi interes precum creatiile Marvel. Desi are in portofoliu francize importante precum Batman, Superman, Aquaman sau [].

Peste 27.000 de spectatori la filmul Octav, cel mai mare numar de spectatori la un film romanesc in 2017

Dupa primul weekend de la lansarea in cinematografe, filmul romanesc Octav, regizat de Serge Ioan Celebidachi, a adus incasari de 338. 707 de lei si 27. 221 de spectatori in sali. Filmul a intrat in cinematografele din toata tara vineri, 6 octombrie.

California este devastata de cel mai grav incendiu de vegetatie din istoria sa. Cel putin 17 oameni au murit

California este devastata de cel mai grav incendiu de vegetatie din istoria sa. Case, podgorii si zeci de mii de hectare de padure au ars in ultimele 48 de ore. Cel putin 17 oameni au murit si alti 100.

FOTO Cel mai nou model Ford va fi lansat la Craiova. Autoturismul EcoSport va fi cel mai complex automobil produs in Romania

Modelul EcoSport va fi ansamblat la fabrica din Banie si va fi cel mai avansat si complex automobil produs in Romania. Compania americana a oprit in luna iunie productia modelului B-Max la Craiova.

Un sfert dintre facturile emise se platesc cu intarziere/Romania ramane una dintre tarile est-europene cu numarul cel mai redus de facturi achitate la timp (studiu)

In 2017 comportamentul de plata in randul consumatorilor romani s-a imbunatatit usor comparativ cu 2016 in ceea ce priveste plata la timp a facturilor. In prezent 74% dintre facturi sunt platite la timp, ceea ce este echivalent cu o crestere de doar 1 punct procentual in comparatie cu anul precedent. In acelasi timp, companiile au redus termenele de plata atat pentru clientii persoane fizice B2C), cat si pentru clientii persoane juridice B2B). Cu toate acestea, in ciuda usoarei imbunatatiri a numarului de plati efectuate la timp, Romania ramane una dintre tarile est-europene cu numarul cel mai redus de facturi achitate la timp, alaturi de Grecia, Rusia, Bulgaria si Slovacia.

Cel mai important grup editorial din Spania a anuntat ca isi va muta sediul din Barcelona in Madrid

Planeta, cel mai important grup editorial din Spania, a anuntat marti seara, dupa declaratia facuta de presedintele catalan Carles Puidgemont, ca isi va muta sediul din Barcelona in Madrid, scrie News. ro, citand RTVE.

Avem cel mai bogat mix energetic din regiune, daca nu din Europa

Romania are, la ora actuala, cel mai bogat mix energetic din regiune, daca nu din Europa, iar acesta trebuie pus in valoare si trebuie folosit ca atare, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de specialitate, ministrul Energiei, Toma Petcu, potrivit Agerpres.

Cel mai mare vehicul electric din lume e mai tare decat orice Tesla

Cel mai mare vehicul electric din lume este construit in timp record de un sindicat elvetian de companii. Prototipul in cauza nu este menit sa fie afisat la targuri, ci mai degraba pentru a ajuta cu munca dificila din siturile de exploatare. Cantarind 45 de tone cand este gol si 65 de tone umplut la [].

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )