Libnet.ro
UNICEF

20:00

Justice League ar putea fi cel mai bun film cu super eroi din 2017

Playtech Playtech,
Justice League ar putea fi cel mai bun film cu super eroi din 2017

Justice League se va lansa in aproximativ o luna, iar noul trailer face o treaba foarte buna in a creste tensiunea fanilor inainte de a ajunge in cinematografe. Universul Cinematografic DC Comics a intampinat dificultati majore in a genera acelasi interes precum creatiile Marvel. Desi are in portofoliu francize importante precum Batman, Superman, Aquaman sau []. continuă pe Playtech

Ouale lui Tarzan. Maimutele si oamenii din Abhazia dau cel mai bun film romanesc 2017

Alexandru Solomon e preocupat de nemurire. Si cauta in carti. Si cartile ii vorbesc pana la una. Una ii spune: aici se studiaza nemurirea. Si, timp de 6 ani, Alexandru Solomon umbla in Abhazia, un teritoriu dincolo de imaginatia oricui. Acolo e Institutul care studieaza problema asta, pe maimute. Si Solomon filmeaza in acest teritoriu otravit de nationalism, incremenit in maimutism, razboi si trecut. Sa nu uitam. Acest film este aventura constiintei. De ce? Regizorul putea oricand sa accentueze unul sau altul dintre detalii si totul sa fie o caricatura, o tragedie. Haute Culture v-a prezentat in exclusivitate experienta lui Solomon. Du-te-n cinematografele din toata tara sa vezi filmul ouale lui Tarzan si-apoi hai sa-l discutam!.

Chef Catalin Scarlatescu ne spune cum se face cel mai bun gem de prune

Catalin Scarlatescu a pregatit ceva traditional. El ne spune cum se face cel mai bun gem de prune. Facem un magiun pe prune care il dam cadou constantenilor. O tona de prune am folosit. Focul este.

Halep, dupa victoria in fata Jelenei Ostapenko: Serviciul a fost probabil cel mai bun lucru astazi

Simona Halep a declarat, sambata, dupa ce a ajuns in finala China Open, ca, probabil, serviciul a ajutat-o cel mai mult sa o invinga pe letona Jelena Ostapenko.

O copila de 16 ani, cel mai bun moment din noul sezon Vocea Romaniei: Extraordinar, uluitor!, Eu inca nu-mi revin!, Admirabil! VIDEO

Oana Cenuse, o pustoaica extrem de simpatica in varsta de 16 ani, a oferit cel mai bun moment din sezonul sapte Vocea Romaniei, impresionand publicul si membrii juriului cu vocea sa incredibila.

Cel mai bun remediu pentru un colon sanatos

In toata agitatia zilnica uitam cat de importanta este alimentatia echilibrata si cu timpul organismul prezinta tot mai des semne ale imbatranirii si a faptului ca organele nu mai functioneaza la fel de bine si de eficient. Un organism epuizat incepe sa traga semnale de alarma vizibile mai ales la nivelul ochilor, a ficatului si a colonului.

Transelectrica devine cel mai rentabil emitent din BET si BET-XT

In contextul unei aprecieri modeste a indicelui BET in ultima saptamana intervalul 28 septembrie-5 octombrie), de doar 0,07% in raport cu moneda euro, titlurile transportatorului de energie electrica Transelectrica TEL), a caror cotatie a urcat cu 1,33%, se evidentiaza ca fiind actiunile cu cea mai buna evolutie din cadrul principalului cos de actiuni al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

FOTO Cand va incepe cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, la Sfanta Cuvioasa Parascheva

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, de Sfanta Cuvioasa Parascheva, va incepe marti, insa, cativa crednciosi au ajuns, inca de luni, si asteapta scoaterea raclei din Catedrala Mitropolitana.

Cine e cel mai bine platit om din Parlamentul Romaniei (FOTO)

Ca parlamentarii au salarii mari nu mai este o surpriza pentru nimeni. Dar ca cel mai mare venit nu il are un politician cunoscut, ci un deputat care nu s-a remarcat prin nimic pana acum starneste.

Simona Halep: Multe jucatoare mi-au scris pe Twitter, dar cel mai important mesaj l-am primit de la Serena Williams

Simona Halep s-a intors in tara in ziua in care a devenit in mod oficial noul lider al ierarhiei WTA. Mai multe jucatoare din circuit au felicitat-o pe Halep, insa cel mai important mesaj l-a primit de la Serena Williams, dupa cum a precizat numarul 1 WTA pe aeroportul Henri Coanda. Se actualizeaza.

Cel mai popular antivirus ar fi fost folosit de rusi ca sa fure informatii din America

Hackeri din Rusia ar fi folosit cel mai popular antivirus pentru a fura date pe care le are NSA. Compania neaga aceste informatii. Potrivit raportului care acuza antivirusul Kaspersky ca a fost o unealta in mainile hackerilor rusi, informatiile erau din domeniul securitatii si apararii impotriva atacurilor cibernetice. Cei implicati ar fi putut afla de [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )