Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cel mai mare vehicul electric din lume e mai tare decat orice Tesla

Playtech Playtech,
Cel mai mare vehicul electric din lume e mai tare decat orice Tesla

Cel mai mare vehicul electric din lume este construit in timp record de un sindicat elvetian de companii. Prototipul in cauza nu este menit sa fie afisat la targuri, ci mai degraba pentru a ajuta cu munca dificila din siturile de exploatare. Cantarind 45 de tone cand este gol si 65 de tone umplut la []. continuă pe Playtech

FOTO Cand va incepe cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, la Sfanta Cuvioasa Parascheva

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, de Sfanta Cuvioasa Parascheva, va incepe marti, insa, cativa crednciosi au ajuns, inca de luni, si asteapta scoaterea raclei din Catedrala Mitropolitana.

Sfanta Parascheva. Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania a inceput la Iasi

S-a dat startul celui mai mare pelerinaj al ortodoxiei romanesti. Nerabdatori sa atinga racla cu moastele Sfintei Parascheva, mii de credinciosi din toata tara au luat drumul.

Imagini de infarct! Cel mai mare avion de pasageri din lume, in bataia vantului pe un aeroport din Germania

Imagini de infarct au fost filmate pe aeroportul din Dusseldorf, in timpul puternicei furtuni de joi, din nordul Germaniei. Un urias avion Airbus 380 a urmat un traseu serpuit pe pista, indata dupa.

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Tara noastra ramane statul membru al Uniunii Europene UE) care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA). Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat de presa al companiei de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers PwC), care citeaza un studiu al Comisiei Europene.

Cartierul din Bucuresti in care pretul apartamentelor a explodat. Este cel mai mare ritm de majorare din ultimii ani

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au continuat sa se scumpeasca in septembrie, punctand un avans de 8% 6. 100 de euro) in ultimul an, una dintre cele mai mari cresteri anuale din.

Cine e cel mai bine platit om din Parlamentul Romaniei (FOTO)

Ca parlamentarii au salarii mari nu mai este o surpriza pentru nimeni. Dar ca cel mai mare venit nu il are un politician cunoscut, ci un deputat care nu s-a remarcat prin nimic pana acum starneste.

Mii de clujeni prezenti la cel mai mare spectacol din istoria Gastii Zurli

Mii de oameni au fost prezenti la cel mai mare spectacol din istoria Gastii Zurli, desfasurat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Hai la masa!, noul proiect al trupei, isi propune sa ii imprieteneasca pe copii cu mancarea sanatoasa, cu legumele si, mai ales, cu statul la masa.

VIDEO Iarna la munte. Drumarii au intervenit pe sase drumuri nationale, afectate de ninsori. Cel mai mare strat de zapada, pe Varful Omu

Drumarii au intervenit, in ultimele 24 de ore, pe sase dumuri nationale.

VIDEO Iarna la munte. Drumarii au intervenit pe Transfagarasan, Transalpina si DN1A. Cel mai mare strat de zapada, pe Varful Omu

Zeci de turisti au urcat, sambata, la Balea Lac, la peste 2000 de metri, in Muntii Fagaras, pentru a se bucura de zapada. Stratul de omat masoara, la Balea Lac, 20 de centimetri si sunt minus 2 grade Celsius, informeaza Mediafax.

Topul celor mai frumoase spatii publice din lume: unde se afla cea mai mare sala de lectura

Publicatia BusinessInsider a realizat topul celor mai frumoase spatii publice din lume. Printre acestea se numara un amfiteatru amplasat intr-o structura naturala din gresie rosie si cea mai mare sala de lectura din lume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )