Libnet.ro
UNICEF

20:45

Odata cu lansarea noului update al Windows 10, nu vei mai putea trisa la Counter-Strike si la alte jocuri

Adevărul Adevărul,
Odata cu lansarea noului update al Windows 10, nu vei mai putea trisa la Counter-Strike si la alte jocuri

Microsoft a lansat cel mai mare update al sau de pana acum pentru Windows 10 in urma cu doua zile. Printre cele mai importante functii noi adaugate in sistemul de operare se numara Windows Mixed Reality, un tool care combina AR cu VR, dar si un feature mai special, care aproape a trecut neobservat. continuă pe Adevărul

Microsoft a lansat cel mai mare update de pana acum pentru Windows 10

Windows 10 Fall Creators Update, al patrulea update important pe care cea mai noua versiune de Windows il primeste, este disponibil incepand de astazi. Testata de catre cei de la Microsoft inca din luna aprilie, noua actualizare aduce o serie intreaga de noutati si imbunatatiri.

Windows 10 Fall Creators Update s-a lansat oficial: care sunt noutatile

Windows 10 Fall Creators Update a intrat in procesul de distribuire catre utilizatori. Aceasta este cea mai importanta actualizare din ultimii ani. Dupa cateva luni de zvonuri si speculatii legate de schimbarile ce urmeaza sa fie introduse in Windows 10, noua actualizare Fall Creators Update a fost lansata in varianta finala. Procesul de propagare al [].

Cum instalezi Windows 10 Fall Creators Update acum

Daca nu stai foarte bine la capitolul rabdare, ar fi bine sa inveti cum instalezi Windows 10 Fall Creators Update manual, fara sa mai astepti dupa Microsoft. Windows 10 are o baza de utilizatori de peste 500 milioane de PC-uri. Multe dintre acestea sunt actualizate automat, in mod regulat, fara nici un fel de interventie [].

Microsoft nu te mai lasa sa trisezi in noul Windows 10 la jocuri

Windows 10 Fall Creators Update a fost lansat in urma cu cateva zile, dar va mai trece mult timp pana cand vom afla toate schimbarile introduse. Dupa o lunga perioada de beta si speculatii, Microsoft a lansat in sfarsit Fall Creators Update. Aceasta este cea mai recenta actualizare adusa Windows 10 si cea mai recenta [].

Windows 10 lanseaza update-ul care modernizeaza sistemul de operare

Windows 10 se pregateste pentru o revizuire majora. Computerele care ruleaza software-ul vor primi o actualizare care transforma aspectul Windows. Microsoft doreste sa-si modernizeze sistemul de operare. Un video de teaser lansat de Microsoft arata ca compania se afla pe punctul de a evidentia mai multe caracteristici clasice. Clipul arata ca marginile ferestrelor sunt inlaturate, [].

Microsoft Surface Book 2 ar putea fi cel mai bun laptop pentru Windows 10

In aceeasi perioada in care multi dintre internauti s-au grabit sa-si instaleze Windows 10 Fall Creators Update, Microsoft a lansat Surface Book 2. in mod surprinzator, recent anuntatul Surface Book 2 nu a fost subiectul unor zvonuri. Acest detaliu este remarcabil, avand in vedere cat de ineficienti au fost gigantii din tech in ultimii ani [].

Cum repari Windows 10 daca iti face probleme si nu vrei sa-l reinstalezi

Ca multe alte sisteme de operare iesite din Redmond, cel mai recent Windows nu este perfect. De aceea, ar fi bine sa stii cum repari Windows 10. Desi avem parte de actualizari importante lansate la intervale regulate de timp, Windows 10 are mari sanse sa fie ultimul Windows lansat vreodata. Orice versiuni ulterioare ale sistemului [].

Windows 10 promite sa faca minuni pe procesoare Snapdragon

Microsoft incearca din nou sa faca valuri cu Windows pe dispozitive cu procesoare ARM, dar spera ca va avea mai mult succes cu Windows 10, decat cu defunctul Windows RT. in urma cu cativa ani, cei de la Microsoft au facut un experiment dureros pentru companie. Au lansat un sistem de operare al carui scop [].

MedLife preia spitalul si clinicile Polisano, operator din top 10 cele mai mari companii din sistemul medical privat din Romania

MedLife anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, unul dintre cei mai mari operatori medicali privati din Romania.

VIDEO Top 10 cele mai tari hituri rock din Ungaria ascultate in timpul comunismului de romanii din vestul tarii

Cultura muzicala din Iugoslavia si Ungaria a influentat in mare masura gustul locuitorilor din zona de vest a Romaniei in perioada regimului comunist. Cea mai celebra trupa rock ungureasca a fost Omega.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )