Libnet.ro
UNICEF

14:15

Microsoft a lansat cel mai mare update de pana acum pentru Windows 10

Adevărul Adevărul,
Microsoft a lansat cel mai mare update de pana acum pentru Windows 10

Windows 10 Fall Creators Update, al patrulea update important pe care cea mai noua versiune de Windows il primeste, este disponibil incepand de astazi. Testata de catre cei de la Microsoft inca din luna aprilie, noua actualizare aduce o serie intreaga de noutati si imbunatatiri. continuă pe Adevărul

Localnicii cer ca fostul episcop de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, sa fie sters de pe peretii bisericilor

Episcopul de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, a parasit functia, dar imaginea inca apare pictata in zeci de biserici. Corneliu Barladeanu a fost pictat.

Cel mai mare targ de profil medical din Vestul Romaniei va reuni peste o suta de expozanti

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 2-4 noiembrie 2017, cea mai mare expozitie de profil medical din Vestul Romaniei si una dintre cele mai importante la nivel national, targul Ar-Medica. Este vorba despre editia XXIV.

IKEA incepe constructia celui de-al doilea magazin din Romania, cel mai mare din sud-estul Europei

Reprezentantii IKEA Romania au anuntat ca au primit autorizatia de constructie pentru cel de-al doilea magazin din Capitala, care va deveni cel mai mare din sud-estul Europei.

Cel mai mare targ de carte din lume, la Frankfurt

La Frankfurt Book Fair au fost prezenti anul trecut peste 7. 500 de expozanti din peste 100 de tari, cu peste 275. 700 de vizitatori.

Tupeu maxim: Secretarul general al Senatului si-a fixat singur un salariu mai mare decat al presedintelui tarii

Ion Vargau, secretarul general al Senatului, este omul din Parlamentul Romaniei cu cel mai mare salariu. Acesta incaseaza lunar 19. 055 lei brut, mai mult chiar decat presedintele institutiei.

Zborurile lui Aurel Vlaicu in fata a zeci de mii de oameni entuziasmati: Esti cel mai mare geniu al poporului nostru

Auel Vlaicu a efectuat in perioada 1911 - 1912 mai multe zboruri demonstrative in fata a zeci de mii de oameni din Transilvania si Banat. Oamenii l-au primit cu entuziasm in fiecare oras in care marele aviator a ajuns cu avionul inventat de el.

Imigrantii in Italia produc un PIB mai mare decat cel al Ungariei (studiu)

Imigrantii in Italia produc o parte din Produsul Intern Brut PIB) national mai mare decat PIB-ul Ungariei sau aproape de trei ori mai mare decat cel al Croatiei, indica un studiu prezentat miercuri la Roma, relateaza Agerpres.

Digi Mobil, Orange, Telekom sau Vodafone: cine iti ofera cel mai rapid net pe mobil

Competitia pentru cel mai rapid internet pe mobil este intotdeauna in desfasurare, iar acum avem cele mai noi rezultate din piata telecomunicatiilor autohtone. Fiecare dintre cei patru operatori de pe piata, fie ca vorbim de Digi Mobil, de Orange, de Telekom sau de Vodafone, incearca sa ofere ce e mai bun clientilor, numai ca, atunci [].

Maria Constantin e bolnava. Afectiunea pe care o are artista si despre care nu a vorbit pana acum

Maria Constantin e bolnava. Afectiunea pe care o are artista si despre care nu a vorbit pana acum. Maria Constantin a aflat ca sufera de o boala gravacareia ii este foarte greu sa ii.

Sub ce haine si-a ascuns Kylie Jenner sarcina pana acum

Kylie Jenner este insarcinata, se pare, in luna a patra. Pana in prezent a reusit sa isi ascunda sarcina sub aceste tinute vestimentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )