Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oferta de burse a Universitatii Anaheim din SUA pentru programe on-line de MBA, anuntata de Ministerul Educatiei

Hotnews Hotnews,
 Oferta de burse a Universitatii Anaheim din SUA pentru programe on-line de MBA, anuntata de Ministerul Educatiei

Universitatea Anaheim din California, Statele Unite ale Americii, ofera burse pentru programe on-line de Master of Business Administration MBA), anunta Ministerul Educatiei. Termenul limita de depunere a cererilor este 25 mai 2018. Universitatea precizeaza ca o atentie preferentiala o vor primi cei cu experienta in Fizica, Inginerie chimica, Mecanica, International Business, care sa cunoasca engleza. continuă pe Hotnews

Invitation Romania promoveaza Romania prin 27 de touroperatori din SUA

Invitation Romania, touroperator roman specializat pe incoming, a invitat in tara noastra, pentru luna mai, 27 de reprezentanti ai unor importanti touroperatori din SUA agenti de turism, manageri si proprietari).

Divizia AXA din SUA a obtinut 2,75 miliarde dolari din IPO

Oferta publica initiala IPO) lansata de divizia americana a companiei franceze de asigurari AXA SA a atras 2,75 miliarde de dolari, miercuri, anunta Thomson Reuters, mentionand ca o actiune a fost evaluata la 20 de dolari, sub intervalul avut in vedere de emitent, de 24-27 dolari/titlu.

Uber angajeaza fostul presedinte al autoritatii pentru siguranta transporturilor din SUA

Un fost presedinte al Comisiei Nationale pentru Siguranta Transporturilor NTSB) din Statele Unite ofera consultanta in domeniul sigurantei pentru Uber, in urma unui accident fatal produs in Arizona in care a fost implicat un automobil autonom al startup-ului.

PMP a primit la Bucuresti o delegatie a Partidului Republican din SUA (FOTO, VIDEO)

Partidul Miscarea Populara a primt, la Bucuresti, o delegatie a Partidului Republican din Statele Unite ale Americii. Din delegatia americana au facut parte Elroy Sailor, strateg si membru al echipei de.

Iberdrola si Enel se bat cu bani din nimic pentru dominatia pietelor din Europa si America Latina

Cea mai mare companie de productie si distributie a energiei din Spania, Iberdrola, care are si o prezenta internationala majora, a inaintat recent o plangere catre Comisia Europeana. Motivul? Un presupus avantaj incorect al gigantului italian Enel in licitatia pentru obtinerea controlului celui mai mare distribuitor de electricitate din Brazilia, Eletropaulo Metropolitana Electricidade de Sno Paulo.

Zeci de oameni s-au calcat in picioare intr-un supermarket din Prahova pentru a cumpara branza la promotie

Zeci de oameni din Prahova s-au grabit sa puna mana pe o bucata de branza vanduta la promotie intr-un supermarket. Oamenii au cumparat produsele mai ieftine, insa nu fara sa se injure si chiar sa.

Vela: Carmen Dan, convocata la comisia de aparare din Senat pentru a explica seria de infractiuni grave din Romnia si episodul Microfonul

Comisia de aparare si ordine publica din Senat a aprobat in ultima sedinta, cu majoritate de voturi, solicitarea PNL de audiere a ministrului Carmen Dan, in data de 15 mai, pentru a raspunde cu privire la seria de infractiuni grave, cu violenta, cu care s-a confruntat Romania in ultimele luni, potrivit presedintelui comisiei, liberalul Marcel Vela.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )