Libnet.ro
UNICEF

15:00

Avocatul Casei Regale: Regina Ana va fi inmormantata, cel mai probabil, pe data de 13 august, la Curtea de Arges

B1 B1,
Avocatul Casei Regale: Regina Ana va fi inmormantata, cel mai probabil, pe data de 13 august, la Curtea de Arges

Avocatul Casei Regale a Romaniei, Adrian Vasiliu, a anuntat luni ca Regina Ana va fi inmormantata la Curtea de Arges, cel mai probabil in 13 august, informeaza News. ro. Acesta a mai. continuă pe B1

A murit Regina Ana

Majestatea Sa Regina Ana a incetat din viata luni intr-un spital din Elvetia, anunta Casa Regala. Regina Ana avea 92 de ani. Inmormantarea va avea loc probabil de sambata intr-o saptamana, pe 13 august, a spus Adrian Vasiliu, avocatul Casei Regale si membru al Consiliului Regal.

Regina Ana a Romaniei a incetat din viata

Avocatul Casei Regale anunta, pe Facebook, ca Regina Ana a murit. Stire in curs de actualizare.

Regina Ana a Romaniei, sotia regelui Mihai I, a incetat din viata

Majestatea sa Regina Ana a Romaniei a trecut in nefiinta, scrie pe contul sau de Facebook, Ioan Luca Vlad, un apropiat al Casei Regale. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia.

Regina Ana va fi inmormantata in Catedrala de la Curtea de Arges

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a incetat din viata, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat de presa. inmormantarea va avea loc la Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges, dupa ce trupul neinsufletit al Reginei va fi depus o zi la Castelul Peles, apoi la Palatul Regal din Bucuresti.

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna o frumoasa poveste de dragoste

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei. Timp de 67 de ani, dintre care cei mai multi petrecuti ici.

Regina Ana a murit. Unde va fi inmormantata Majestatea Sa

Regina Ana a murit. Conform traditiei Funeraliilor Regale din tara noastra, corpul neinsufletit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar apoi pentru o zi.

Regina Ana a Romaniei a murit. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Casei Regale

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei a incetat din viata astazi, luni, 1 august 2016, la ora 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, arata un comunicat al Casei Regale. La capataiul.

Gabriela Firea, mesaj de condoleante: Regina Ana si-a meritat pe deplin numele Regina a Romaniei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis luni condoleante Casei Regale in urma decesului Reginei Ana, precizand ca si-a meritat pe deplin numele Regina a Romaniei.

Regina Ana a murit. Cand si unde va avea loc inmormantarea

Regina Ana a murit la varsta de 92 de ani, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Corpul neinsufletit va fi depus la Peles, apoi regina va fi inmormantata in Catedrala Arhiepiscopala de la Curtea de Arges. Programul oficial al funeraliilor va fi facut public marti.

Regele Mihai nu va participa la inmormantarea Reginei Ana

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a trecut in nefiinta, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )