Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oferte fabuloase pentru Simona Halep. Doi giganti se lupta pentru semnatura romancei

Antena3 Antena3,
Oferte fabuloase pentru Simona Halep. Doi giganti se lupta pentru semnatura romancei

Simona Halep va semna in curand cu noul sponsor tehnic. Romanca de 26 de ani are doua oferte foarte importante, ambele depasind doua milioane de euro pe an. Cele doua firme care lupta cot la cot pentru a. continuă pe Antena3

Roger Federer, MESAJ pentru SIMONA HALEP dupa FINALA PIERDUTA la Australian Open! Toti au ramas FARA CUVINTE dupa cele auzite!

Roger Federer a avut la finalul turneului de la Australian Open, care a insemnat un al 20-lea trofeu de Grand Slam pentru el, un mesaj si pentru Simona Halep, pierzatoare in finala feminina in fata.

Roger Federer, mesaj emotionant pentru Simona Halep: Sunt foarte trist

Roger Federer a avut la finalul turneului de la Australian Open, care a insemnat un al 20-lea trofeu de Grand Slam pentru el, un mesaj si pentru Simona Halep, pierzatoare in finala feminina in fata.

Simona Halep a coborat pe locul doi, in clasamentul WTA

Simona Halep a coborat pe locul doi in clasamentul WTA, dat publicitatii, luni, dupa Australian Open. Halep a fost 16 saptamani lider WTA si, dupa finala pierduta la Melbourne, in fata Carolinei Wozniacki, daneza a revenit dupa sase ani pe locul I WTA.

Simona Halep, mesaj emotionant pe Instagram: Ramas bun, Melbourne!

Simona Halep, locul doi WTA, a postat un mesaj pe Instagram, in care subliniaza ca este recunoscatoa.

Simona Halep, la revenirea in tara: Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline a jucat foarte bine si a meritat sa castige

Simona Halep a revenit, luni, in tara, la doar cateva zile dupa ce a pierdut finala de la Australian Open. Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline n. r. Wozniacki) a jucat foarte bine si a meritat sa castige, a precizat numarul doi mondial.

SIMONA HALEP, imagini INCENDIARE: Ma refac alaturi de noul meu prieten! (FOTO)

Simona Halep se afla in Romania unde se reface dupa turneul de la Australian Open. Halep a postat pe contul de Facebook a fotografie cu trofeul oferit dupa finala de la Australian Open, pe care l-a numit.

Simona Halep la revenirea in tara: Urmeaza odihna pentru mine, pentru ca sunt epuizata

Simona Halep a declarat luni, pe Aeroportul Henri Coanda, la intoarcerea de la Melbourne, ca in urma.

SIMONA HALEP s-a intors in tara! Tenismena a facut ANUNTUL TRIST, pe aeroport, in vazul tuturor!

Simona Halep s-a luni in tara dupa participarea la Australian Open unde a reusit sa ajunga pana in finala turneului. La sosirea pe aeroportul Otopeni dupa un zbor de 22 de ore, Simona Halep.

Simona Halep, aplaudata pe Aeroportul Otopeni: Sunt epuizata, ma voi odihni

Simona Halep a ajuns, luni pe Aeroportul Otopeni, intampinata de aplauzele unor sustinatori. intrebata ce va face acum, dupa Australian Open, Simona a spus: Odihna pentru ca sunt.

Simona Halep revine pe primul loc mondial. Ce se va intampla in scurt timp

Veste imensa pentru Simona Halepla nici macaro saptamana de la pierderea finalei de la Australian Open si a primului loc mondial. Principala sa adversara, Caroline Wozniacki, va face un anunt.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )