Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep revine pe primul loc mondial. Ce se va intampla in scurt timp

Antena3 Antena3,
Simona Halep revine pe primul loc mondial. Ce se va intampla in scurt timp

Veste imensa pentru Simona Halepla nici macaro saptamana de la pierderea finalei de la Australian Open si a primului loc mondial. Principala sa adversara, Caroline Wozniacki, va face un anunt. continuă pe Antena3

Federer ataca primul loc mondial

Invingator pentru a sasea oara in cariera la Australian Open, elvetianul Roger Federer vrea sa mai urce o data pe prima pozitie a clasamentului ATP.

Clasamentul WTA e oficial: cate puncte are Simona Halep in urma lui Wozniaci si cum arata Top 10

WTA a dat publicitatii noul clasament: Caroline Wozniacki revine pe primul loc WTA, pe care l-a mai ocupat 67 de saptamani in perioada 2010-2012 .

Clasamentul WTA e oficial: cate puncte are Simona Halep in urma lui Wozniacki si cum arata Top 10

WTA a dat publicitatii noul clasament: Caroline Wozniacki revine pe primul loc WTA, pe care l-a mai ocupat 67 de saptamani in perioada 2010-2012 .

Veste FABULOASA! Redevine Simona Halep numarul unu mondial? Caroline Wozniacki ar putea sa se RETRAGA din tenis

Simona Halep pare sa aiba sansa, in mod neasteptat, sa revina pe primul loc in competitia WTA. Presa din Danemarca a aruncat bomba si scrie ca actuala lidera a clasamentului mondial, Caroline Wozniacki,.

Simona Halep, detaliul nestiut de dupa Australian Open

Simona Halep a intrat in istoria tenisului ca fiind primul numar 1 mondial care a jucat un Grand Slam fara a avea sponsor tehnic. Presa din Australia dezvaluie la finalul primului Grand Slam al anului, ca.

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 2 - Caroline Wozniacki, noul lider mondial

Invinsa dramatic in finala de la Australian Open, Simona Halep a cedat locul intai din ierarhia WTA dupa 16 saptamani consecutive), noul lider mondial fiind, incepand de luni, Caroline Wozniacki. Daneza a revenit pe aceasta pozitie dupa o pauza de sase ani. Se actualizeaza.

Simona Halep, la revenirea in tara: Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline a jucat foarte bine si a meritat sa castige

Simona Halep a revenit, luni, in tara, la doar cateva zile dupa ce a pierdut finala de la Australian Open. Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline n. r. Wozniacki) a jucat foarte bine si a meritat sa castige, a precizat numarul doi mondial.

Site-ul Australian Open: Simona Halep va castiga turneul de la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep va castiga in acest an primul sau turneu de Grand Slam la Roland Garros, a pronosticat site-ul Australian Open, competitie la care sportiva din Romania a pierdut dramatic finala, sambata, in fata danezei Caroline Wozniacki, invingatoare cu 7-6 2), 3-6, 6-4.

SIMONA HALEP, imagini INCENDIARE: Ma refac alaturi de noul meu prieten! (FOTO)

Simona Halep se afla in Romania unde se reface dupa turneul de la Australian Open. Halep a postat pe contul de Facebook a fotografie cu trofeul oferit dupa finala de la Australian Open, pe care l-a numit.

SIMONA HALEP s-a intors in tara! Tenismena a facut ANUNTUL TRIST, pe aeroport, in vazul tuturor!

Simona Halep s-a luni in tara dupa participarea la Australian Open unde a reusit sa ajunga pana in finala turneului. La sosirea pe aeroportul Otopeni dupa un zbor de 22 de ore, Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )