Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep, la revenirea in tara: Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline a jucat foarte bine si a meritat sa castige

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, la revenirea in tara: Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline a jucat foarte bine si a meritat sa castige

Simona Halep a revenit, luni, in tara, la doar cateva zile dupa ce a pierdut finala de la Australian Open. Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline n. r. Wozniacki) a jucat foarte bine si a meritat sa castige, a precizat numarul doi mondial. continuă pe Hotnews

Simona Halep a revenit in tara in aplauzele fanilor. A fost zgarcita cu ziaristii: Va vaspund la trei intrebari!

Cativa zeci de fani si o armata de jurnalisti au asteptat-o pe Simona Halep pe aeroport, la revenirea de la Melbourne.

VIDEO Simona Halep a revenit in tara in aplauzele fanilor. A fost zgarcita cu ziaristii: Va raspund la trei intrebari!

Zeci de fani si o armata de jurnalisti au asteptat-o pe Simona Halep pe aeroportul Otopeni, la revenirea de la Melbourne.

Simona Halep la revenirea in tara: Urmeaza odihna pentru mine, pentru ca sunt epuizata

Simona Halep a declarat luni, pe Aeroportul Henri Coanda, la intoarcerea de la Melbourne, ca in urma.

Simona Halep, aplaudata pe Aeroportul Otopeni: Sunt epuizata, ma voi odihni

Simona Halep a ajuns, luni pe Aeroportul Otopeni, intampinata de aplauzele unor sustinatori. intrebata ce va face acum, dupa Australian Open, Simona a spus: Odihna pentru ca sunt.

Simona Halep, primita cu flori si aplauze la revenirea in tara. Care au fost primele cuvinte ale sportivei

Simona Halep s-a luni in tara dupa participarea la Australian Open unde a reusit sa ajunga pana in finala turneului. La sosirea pe aeroportul Otopeni dupa un zbor de 22 de ore, Simona Halep.

FOTO. Cum a fost fotografiata Simona Halep in aeroport. Fanii au reactionat imediat

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, la intoarcerea de la Melbourne, ca in urmatoarea perioada se va odihni deoarece este epuizata dupa meciurile de la.

Simona Halep a ajuns la SPITAL dupa Australian Open: in ce stare se afla sportiva(FOTO)

Simona Halep a ajuns pe patul de spital dupa Australian Open. Epuizata dupa meciurile lungi, jucate in conditii de canicula, tenismena a fost spitalizata timp de cateva ore in noaptea de dupa.

Simona Halep joaca acum finala de la Australian Open

ACTUALIZARE 11:25 Simona Halep pierde primul set, dupa tie-break; 7-6 pentru jucatoarea din Danemarca Simona Halep a pierdut, cu scorul de 6-7 2), primul set al finalei Australian Open, pe care o disputa cu daneza Caroline Wozniacki. Halep a revenit de la 2-5, dar nu a reusit sa castige setul. -------- Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open

ACTUALIZARE 13:25 Simona Halep a pierdut a treia finala de Mare Slam a carierei Dupa aproape 3 ore de joc, Simona Halep a cedat in fata danezei Caroline Wozniacki, scor 7-62), 3-6, 6-4. *ACTUALIZARE 12:15 Simona Halep, acuzand probleme fizice, a egalat scorul seturilor din finala Australian Open, 6-7 2), 6-3 -------- Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

Simona Halep, in finala de la Australian Open

Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )