Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ofertele pentru tronsonul de autostrada Sebes-Turda, amanate din cauza CNADNR.

România Liberă România Liberă,
Ofertele pentru tronsonul de autostrada Sebes-Turda, amanate din cauza CNADNR.

Termenul de depunere a ofertelor pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes-Turda a fost prelungit pana la 28 octombrie, din cauza managementului defectuos din cadrul unor compartimente ale companiei, a anuntat vineri administratorul retelei rutiere. Directorul general al companiei, Narcis Neaga, a decis infiintarea unei comisii de disciplina care sa verifice motivele prelungirii termenului si activitatea persoanelor considerate responsabile - Emil Rusoiu, fost Director al Directiei . continuă pe România Liberă

Ofertele pentru tronsonul de autostrada Sebes-Turda, amanate din cauza CNADNR.

Termenul de depunere a ofertelor pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes-Turda a fost prelungit pana la 28 octombrie, din cauza managementului defectuos din cadrul unor compartimente ale companiei, a anuntat vineri administratorul retelei rutiere. Directorul general al companiei, Narcis Neaga, a decis infiintarea unei comisii de disciplina care sa verifice motivele prelungirii termenului si activitatea persoanelor considerate responsabile - Emil Rusoiu, fost Director al Directiei .

Managementul defectuos din CNADNR: O noua amanare a ofertelor pentru tronsonul de autostrada Sebes-Turda

Termenul de depunere a ofertelor pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes-Turda a fost prelungit pana la 28 octombrie, din cauza managementului defectuos din cadrul unor compartimente ale companiei, a anuntat vineri administratorul retelei.

Termenul de depunere al ofertelor pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes - Turda, prelungit

Termenul de depunere al ofertelor pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes - Turda a fost prelungit pana la data de 28 octombrie, din cauza managementului defectuos din cadrul unor compartimente ale Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Autostrada Sebes-Turda: termenul de depunere a ofertelor se prelungeste pana la 28 octombrie din cauza unor sefi de servicii din cadrul CNADNR

Termenul de depunere a ofertelor pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes-Turda a fost prelungit pana la 28 octombrie din cauza managementului defectuos din cadrul unor compartimente ale companiei, a anuntat vineri administratorul retelei rutiere - Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR).

Lucrarile la singurul tronson contractat al Autostrazii Transilvania, amanate din lipsa banilor

Constructia unui tronson de 8,7 kilometri al autostrazii Transilvania, 3A1 Gilau - Nadaselu judetul Cluj), singurul pentru care mai sunt contractate lucrari, va incepe in 2014, desi contractul de proiectare si executie a fost semnat in aprilie,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2902 seconds )