Libnet.ro
UNICEF

08:00

OFICIAL: Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor - Sofia Kenin va juca contra Elinei Svitolina

Hotnews Hotnews,
 OFICIAL: Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor - Sofia Kenin va juca contra Elinei Svitolina

Bianca Andreescu nu va mai disputa ultimul meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor, dupa cum informeaza contul oficial de Twitter al WTA. Accidentata la genunchiul stang, Bianca va fi inlocuita de Sofia Kenin la confruntarea cu Elina Svitolina. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol la Turneul Campioanelor - Cele mai frumoase lovituri ale partidei

La prima intalnire directa, Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol in al doilea meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. Cele doua jucatoare au oferit o partida cu un tenis de calitate, au produs lovituri de exceptie si i-au incantat pe fanii prezenti in arena din Shenzhen timp de doua ore si 34 de minute.

Digisport: Dupa Naomi Osaka, si Bianca Andreescu s-ar putea retrage de la Turneul Campioanelor 2019

Bianca Andreescu a pierdut partida de debut la Turneul Campioanelor 2019, cu Simona Halep, scor 6-3, 6-7, 3-6. Sportiva din Canada a avut probleme la spate in timpul partidei si a cerut interventia medicului.

Andreescu, final de drum la Turneul Campioanelor: Bianca a abandonat in meciul cu Pliskova. Ce s-a intamplat

Bianca Andreescu 5 WTA) a venit la Shenzhen, fiind cotata cu prima sansa la castigarea trofeului de catre casele de pariuri. in China insa, canadianca a cedat fizic.

Val de retrageri la Shenzhen. Bianca Andreescu ar putea renunta si ea la Turneul Campioanelor, dupa Naomi Osaka

Dupa ce Naomi Osaka a anuntat ca se retrage de la Turneul Campioanelor dupa primul meci, din cauza unei accidentari la umarul drept, Bianca Andreescu ar putea abandona si ea, tot din motive medicale. Sportiva canadiana de origine romana a acuzat dureri la spate dupa confruntarea cu Simona Halep, pierduta cu scorul de 6-3, 6-7, .

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen.

Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor. Rezultatul de la RMN ma forteaza sa renunt

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu si-a anuntat, joi, retragerea de la Turneul Campioanelor la tenis, care are loc la Shenzhen China), din cauza unei accidentari la genunchiul stang,.

O favorita s-a retras de la Turneul Campioanelor

Veste surprinzatoare venita marti dimineata din China, acolo unde la Shenzhen se desfasoara in aceasta saptamana Turneul Campioanelor.

Naomi Osaka s-a retras de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka, locul 3 WTA, s-a retras de la Turneul Campioanelor, inaint.

Turneul Campioanelor, marcat de accidentari: Bianca Andreescu se retrage inainte de ultimul meci din grupa si va fi inlocuita de Sofia Kenin

Bianca Andreescu 4 WTA) s-a retras inaintea ultimei etape a Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, astfel ca va fi inlocuita de Sofia Kenin 12 WTA). Am efectuat un control medical la genunchi, joi,.

Nu degeaba i-a cedat genunchiul. Bianca Andreescu a intrat in vizorul lui CTP. Adevaratul motiv pentru care a parasit Turneul Campioanelor

Dupa ce a comentat prestatia Simonei Halep din meciul cu Elina Svitolina, Cristian Tudor Popescu a luat-o la rost pe Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana a abandonat Turneul Campioanelor din cauza unei accidentari. CTP: Bianca Andreescu are 2, 3 kilograme in plus Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor, dupa ce s-a .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )