Libnet.ro
UNICEF

12:30

O favorita s-a retras de la Turneul Campioanelor

Online Sport Online Sport,
O favorita s-a retras de la Turneul Campioanelor

Veste surprinzatoare venita marti dimineata din China, acolo unde la Shenzhen se desfasoara in aceasta saptamana Turneul Campioanelor. continuă pe Online Sport

Naomi Osaka s-a retras de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka, locul 3 WTA, s-a retras de la Turneul Campioanelor, inaint.

Accidentare grava la Turneul Campioanelor. A fost nevoita sa abandoneze, dupa ce a castigat primul meci

Dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor, Simona Halep a primit o veste buna din partea organizatorilor. Principala favorita la castigarea turneului, japoneza Naomi Osaka, s-a retras dupa primul meci, in urma unei accidentari la umarul drept. Locul ei in competitie a fost luat de olandeza Kiki Bertens. Naomi .

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty vs Kiki Bertens, dupa ce Naomi Osaka s-a retras de la Shenzhen

Turneul Campioanelor ar fi trebuit sa programeze marti meciul dintre Ashleigh Barty si Naomi Osaka, doua dintre jucatoarele care si-au pus amprenta asupra sezonului 2019. Din pacate, nipona a fost nevoita sa declare forfait din cauza unor probleme la umarul drept. in locul asiaticei, pe teren va intra Kiki Bertens, prima rezerva a competitiei.

Momente emotionante pentru Bianca Andreescu, inainte de Turneul Campioanelor. A inceput sa planga in avion

Jucatoarea canadiana de tenis Bianca Andreescu a avut parte de momente emotionante, inainte de Turneul Campioanelor. Sportiva a inceput sa planga in avion. Bianca Andreescu, momente emotionante in avion, inainte de Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor a inceput duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia a fost mutata la Shenzhen de la .

Cand va juca Simona Halep cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. S-a aflat ziua si ora

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor desfasurat la Shenzhen. Ziua si ora. Ziua si ora cand Simona Halep va juca, in premiera, cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia este mutata pentru .

Simona Halep despre Turneul Campioanelor: Fiecare meci e ca o finala de Grand Slam

Victorioasa in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzhen, Simona Halep se gandeste la partida de miercuri, a doua din Grupa Violet.

Asa am trait Simona Halep - Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Bianca Andreescu din Grupa Violet la Turneul Campioanelor.

Val de retrageri la Shenzhen. Bianca Andreescu ar putea renunta si ea la Turneul Campioanelor, dupa Naomi Osaka

Dupa ce Naomi Osaka a anuntat ca se retrage de la Turneul Campioanelor dupa primul meci, din cauza unei accidentari la umarul drept, Bianca Andreescu ar putea abandona si ea, tot din motive medicale. Sportiva canadiana de origine romana a acuzat dureri la spate dupa confruntarea cu Simona Halep, pierduta cu scorul de 6-3, 6-7, .

Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor si o va intalni in urmatorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului. Simona .

Cum a ajuns Simona Halep in perfuzii, inainte de Turneul Campioanelor. Declaratii despre starea ei de sanatate

Luni, 28 octombrie, va fi o zi grea pentru Simona Halep, caci de la ora 14:00, ora Romaniei, se va duela cu Bianca Andreescu. Simona Halep a pasit cu stangul in competitie, caci, inainte de a incepe Turneul Campioanelor pentru ea, a ajuns pe patul de spital. Antrenorul ei a dezvaluit ca a avut nevoie .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2506 seconds )