Libnet.ro
UNICEF

16:45

Virgil van Dijk a devenit cel mai scump fundas din lume: Southampton il transfera la Liverpool pentru 75 de milioane de lire sterline

Hotnews Hotnews,
 Virgil van Dijk a devenit cel mai scump fundas din lume: Southampton il transfera la Liverpool pentru 75 de milioane de lire sterline

Fotbalistul Virgil van Dijk, in varsta de 26 de ani, a devenit cel mai scump fundas din lume, gruparea Southampton ajungand, miercuri, la un acord cu Liverpool, conform caruia il va transfera pe olandez la echipa lui Jurgen Klopp in schimbul sumei de 75 de milioane de lire sterline, la 1 ianuarie, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

ANALIZA Olandezul Van Dijk a devenit cel mai scump fundas din istoria fotbalului. Top 10 aparatori pentru care cluburile au spart banca

Cormoranii au oficializat pe 27 decembrie transferul olandezului Virgil Van Dijk, care a devenit astfel cel mai scump fundas din istoria fotbalului.

VIDEO Harry Kane (tripla contra lui Southampton) a devenit cel mai bun marcator din 2017: L-a depasit pe Lionel Messi

Tottenham a castigat cu 5-2 meciul jucat impotriva celor de la Southampton Premier League, etapa XX), iar Harry Kane autor al unei triple) a devenit cel mai bun marcator din 2017, depasindu-l pe Lionel Messi.

Cel mai frumos cadou. Sase bebelusi au venit pe lume de Craciun

Sase femei au primit cel mai frumos dar de Craciun, cand au devenit mame. Nasterile au decurs in conditii normale, atat mamele, cat si micutii lor fiind clinic sanatosi.

Ofertele publice initiale au atins in 2017 cel mai ridicat nivel de dupa criza financiara

Bursele din intreaga lume au atras in 2017 cel mai ridicat numar de oferte publice initiale care au avut loc dupa criza financiara globala, relansarea activitatilor in Statele Unite si numarul record al tranzactiilor de acest tip din China temperand ingrijorarile referitoare la scaderea interesului companiilor pentru listarea pe pietele de capital.

Euro trece de 4.65 lei, cel mai ridicat nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,6515 lei/euro, in crestere cu 0,25% fata de pragul atins vineri, fiind cel mai ridicat nivel din ultima luna, potrivit News. ro. Vineri, euro atinsese nivelul de 4,6401 lei, in urcare fata de pragul atins joi. Cursul euro in raport cu leul este cel mai mare din 24 noiembrie, cand a atins valoarea de 4,6536 lei/euro. Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea euro/dolar, s-a depreciat de la 3,9155 lei la 3,9133 lei. Cursul francului elvetian a scazut de la 3,9569 lei la 3,9525 lei.

S-a aflat! Cine este cel mai bun sportiv european. Simona Halep se afla si ea in top

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo Real Madrid) a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2017, in ancheta agentiei poloneze PAP, in timp ce romanca Simona Halep, numarul unu.

Cine este considerat a fi cel mai bun fotbalist al lumii

Argentinianul Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun fotbalist al planetei, in urma prestigioasei anchete Top 100, organizata si asteptata an de an ca pe un eveniment, de cotidianul londonez The Guardian,.

VIDEO Cum se formeaza cel mai deosebit fenomen intalnit la insecte: curcubeul/ Despre paianjenul curcubeu

Nu numai ca paianjenii curcubeu cunoscuti sub denumirea de paianjeni paun) sunt, poate, cele mai adorabile insecte, insa un studiu recent dezvaluie faptul ca unul dintre lucrurile care ne pot ajuta sa facem progrese in domeniul opticii este capacitatea lor de a produce un fel de curcubeu, scrieiflscience. com.

Pretul cuprului, la cel mai ridicat nivel de dupa 2014, dupa ce un producator chinez a oprit activitatea

Cotatia cuprului la bursa londoneza LME a atins, ieri, cea mai ridicata valoare de dupa 2014, dupa ce autoritatile chineze au ordonat celui mai mare producator local sa inceteze activitatea pentru a diminua poluarea aerului, o decizie care a dat un nou impuls acestui metal care, in 2017, a fost influentat, atat de optimismul cu privire la evolutia cererii, cat si de intreruperile de productie la minele de cupru, transmite Bloomberg.

Cel mai linistit Craciun. Politisti: S-a inregistrat cea mai mica a rata a infractionalitatii din ultimii 5 ani

In minivacanta de Craciun, peste 400 de politisti au fost la datorie, astfel incat nu au fost inregistrate evenimente care sa afecteze siguranta cetatenilor. La nivelul judetului Calarasi in aceasta perioada a fost inregistrata cea mai mica infractionalitate sesizata din ultimii 5 ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.251 seconds )