Libnet.ro
UNICEF

10:45

OFICIAL Decizie de ultima ora: Turneul de la Roland Garros a fost reprogramat. Cand se va juca la Paris

Adevărul Adevărul,
OFICIAL Decizie de ultima ora: Turneul de la Roland Garros a fost reprogramat. Cand se va juca la Paris

Federatia Franceza de Tenis a anuntat, marti, amanarea turneului de la Roland Garros pentru toamna acestui an, in intervalul 20 septembrie - 4 octombrie. Decizia este una radicala, francezii incercand sa speculeze o sectiune a calendarului competitional in care, in mod normal, erau programate turnee pe hard, in China si Japonia. continuă pe Adevărul

Solutia de avarie contra coronavirusului: Cand va avea loc turneul de la Roland Garros

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat pe site-ul oficial ca editia din acest an a Grand Slam-ului se va organiza, dar intr-o alta perioada. Vinovata pentru modificarea datei este pandemia de coronavirus care a lovit din plin sportul mondial.

Turneul de la Roland Garros reprogramat pentru septembrie

Organizatorii turneului de Mare Slem de la Roland Garros a fost reprogramat in conditiile pandemiei de coronavirus.

Roland Garros a fost amanat din cauza situatiei provocate de coronavirus

Turneul de tenis de la Roland Garros a fost amanat pentru toamna acestui an din cauza COVID-19.

Turneul de la Roland Garros, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Celebrul turneu de tenis de la Roland Garros este si el amanat din cauza noului coronavirus Covid-19. Competitia urma sa aiba loc intre 24 mai si 7 iunie, dar organizatorii anunta ca aceasta va avea loc.

Roland Garros: Jucatorii, nemultumiti de modul de comunicare a amanarii Grand Slam-ului Ce a spus Sorana Cirstea

Turneul de la Roland Garros a fost amanat, marti, din cauza pandemiei de coronavirus, iar jucatorii din circuitele ATP si WTA sunt foarte nemultumiti de aceasta decizie, majoritatea declarand ca nimeni nu a fost consultat nici macar forurile profesioniste). Grand Slam-ul francez ar urma sa aiba loc la doar o saptamana dupa incheierea US Open-ului si s-ar suprapune cu alte competitii programate in acea perioada.

Reactie incredibila a ATP dupa anuntul de schimbare a datelor de desfasurare ale turneului de la Roland Garros

Federatia Franceza de Tenis pare ca a luat prin surprindere chiar si forurile partenere din fruntea sportului alb cand a anuntat, marti, mutarea turneului de la Roland Garros in toamna, intre 20 septembrie si 4 octombrie.

Timpul, prieten sau inamic pentru Roland Garros si Wimbledon? Va fi la limita

Tennis. com a abordat un subiect extrem de apasator in acest moment pentru sportul alb: in contextul actualei pandemii de coronavirus, ce se intampla cu turneele de la Roland Garros si Wimbledon, ce se succed in cea mai brutala secventa a calendarului pentru sportivi intrecerea londoneza incepe la trei saptamani dupa decernarea trofeelor la Paris)?.

Ultima ora! Ministrul Educatiei a facut anuntul! Pana cand vor ramane inchise scolile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru Hotnews ca scolile vor ramane inchise in perioada urmatoare, atata vreme cat Romania va fi in stare de urgenta, datorata pandemiei de coronavirus. Dat fiind acest anunt, se poate considera ca este prima data cand un oficial ofera o data estimativa pentru redeschiderea scolilor. Declaratia ministrului Educatiei cu .

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Va asteptam in agentii pentru a va recupera banii!

Loteria Romana a facut un anunt important, de ultima ora. Din cauza epidemiei de coronaavirus existente, concursurile Prono-S si Pronosport vor fi anulate. Iata anuntul Loteriei Romane. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana facut pe pagina de Facebook in acest sens, Loteria Romana a precizat anularea celor doua concursuri. Un amplu mesaj a .

Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori. Ce se va intampla la ANAF

Mediul de afaceri din Romania, inca de la primele cazuri de COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, au prezis ca vor apare probleme de ordin economic, si au incercat sa puna presiune pe actuala guvernare pentru anumite pachete de amendamente care sa vina in sprijinul acestora. Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori in .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )