Libnet.ro
UNICEF

16:30

OFICIAL Lewis Hamilton si-a prelungit cu trei ani contractul cu Mercedes

Hotnews Hotnews,
 OFICIAL Lewis Hamilton si-a prelungit cu trei ani contractul cu Mercedes

Mercedes a anuntat, miercuri, prelungirea intelegerii cu Lewis Hamilton, pilot care va fi legat inca trei ani de actuala sa echipa din Formula 1, informeaza Gazzetta dello Sport. continuă pe Hotnews

Lewis Hamilton a prelungit cu 3 ani contractul cu Mercedes

Campionul mondial en titre si liderul clasamentului pilotilor, britanicul Lewis Hamilton, a prelungit cu trei ani contractul cu echipa germana de Formula 1 Mercedes. intelegerea initiala expira la finalul acestui.

Finul sefului suspendat al CJ Buzau, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare

Florin Colgiu, finul sefului suspendat al CJ Buzau, a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare pentru complicitate la luare de mita in dosarul in care nasul sau, Cristi Bigiu este.

Ex-ministrul Finantelor din Moldova, Veaceslav Negruta, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul ministru de Finante in Guvernul Filat si Leanca, Veaceslav Negruta, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Sentinta a fost pronuntata marti, 19 mai, de catre Judecatoria sectorului Rascani din capitala.

Peste 7.000 de locuinte vor fi livrate in Cluj-Napoca, in doi-trei ani

Peste 7. 000 de unitati locative se afla in stadiul de proiectare si de constructie in Cluj-Napoca si urmeaza sa fie livrate in urmatorii doi-trei ani, a declarat Razvan Cuc, presedintele RE/MAX Romania, subsidiara locala a companiei americane ce ofera servicii imobiliare in regim de franciza.

Republica Moldova are o bijuterie refacuta cu bani europeni. Cetatea Soroca a fost redeschisa publicului, dupa trei ani de lucrari pentru reabilitare

Dupa trei ani in care au fost realizate ample lucrari de reabilitare, Cetatea Soroca a fost deschisa publicului, anunta portalul publika. md. La inaugurarea de ieri au participat mii de oameni, printre ei presedintele si premierul Republicii Moldova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )