Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial. Mihai Fifor anunta schimbarea sefului Jandarmeriei Romane, cercetat in dosarul interventiei in forta a jandarmilor la mitingul din 10 august

Hotnews Hotnews,
 Oficial. Mihai Fifor anunta schimbarea sefului Jandarmeriei Romane, cercetat in dosarul interventiei in forta a jandarmilor la mitingul din 10 august

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a anuntat, luni, ca a decis schimbarea din functie a sefului Jandarmeriei Romane, Catalin Ionut Sindile, inlocuitorul acestuia fiind seful Jandarmeriei Dolj, Constantin Florea. Sindile era imputernicit la comanda Jandarmeriei din 15 august 2018, dupa violentele de la mitingul din 10 august, cand jandarmii au intervenit in forta impotriva manifestantilor. La momentul 10 august, Sindile era prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos si a fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in dosarul 10 august. continuă pe Hotnews

MIHAI FIFOR: Verificarea transportatorilor ilegali de persoane din toata tara

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, anunta ca a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din intreaga tara, actiunea urmand a se desfasura timp de opt zile, precizeaza news. ro.

Razii in trafic. Ministrul Mihai Fifor a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din toata tara

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, anunta ca a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din intreaga tara, actiunea urmand a se desfasura timp de opt zile. Vor fi vizate, in special, zonele din apropierea statiilor pentru mijloacele de transport in comun, gari si autogari.

Mihai Fifor, decizie dupa tragedia de la Caracal: Am dispus ca Politia sa inceapa verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunta ca politistii au demarat o actiune la nivel national de verificare a celor care efectueaza ilegal transport de persoane. Am dispus ca,.

MIHAI FIFOR: Am dispus incetarea imputernicirii in functie a inspectorului general al Jandarmeriei

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, luni, ca a dispus incetarea imputernicirii in functie a inspectorului general al Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, urmand ca institutia sa fie condusa de inspectorul sef al Jandarmeriei Dolj, Constantin Florea.

Mihai Fifor il demite pe Ionut Sindile de la sefia Jandarmeriei Romane, cu cateva zile inainte de 10 august. Postul va fi preluat de Constantin Florea (VIDEO)

Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne, l-a inlocuit pe colonelul Ionut Sindile din fruntea Jandarmeriei Romane, urmand ca postul sa fie preluat de Constantin Florea. Acesta trebuie sa prezinte un plan de.

Din prelucrator prin aschiere in noul sef al Jandarmeriei Romane. Cine este Constantin Florea, inlocuitorul lui Ionut Sindile

Generalului Constantin Florea urmeaza sa il schimbe pe colonelul Ionut Sindile de la fruntea Jandarmeriei Romane, a anuntat luni ministrul de Interne Mihai Fifor. in varsta de 53 de ani, Florea este in prezent inspector-sef al Inspectoratului de Jandarmi Mihai Bravu din Craiova, in timp ce presa locala scrie ca sotia si fiica acestuia au legaturi cu PSD.

Ministrul Mihai Fifor, dupa CRIMELE iN SERIE de la Caracal: Am cerut jandarmeriei cresterea numarului de patrule in scoli (VIDEO)

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declarat, luni, dupa cazul Caracal, care a socat opinia publica, ca a cerut jandarmeriei cresterea numarului de patrule in scoli.

Informatia gresita pe care a dat-o ministrul Mihai Fifor in legatura cu statutul fostului sef al Politiei Romane Ioan Buda

Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne, a oferit o informatie gresita privind statutul lui Ioan Buda, fostul sef al Politiei Romane, demis de fostul ministru MAI Nicolae Moga in urma rapirii fetei de la Caracal.

Fifor anunta ca politia incepe verificarea transportatorilor ilegali de persoane

Politia incepe astazi verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara, a anuntat, pe Facebook, ministrul interimar al Internelor Mihai Fifor.

Desfasurare de forte in Caracal. Mihai Fifor a anuntat ca 217 angajati din MAI au fost mobilizati pentru rezolvarea anchetei (VIDEO)

Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne, a anuntat, luni, ca 217 angajati din institutie sunt implicati in rezolvarea cazului de la Caracal. Daca 46 dintre acestia sunt politisti din zona de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )