Libnet.ro
UNICEF

11:45

Okazii.ro: Topul celor mai cautate smartphone-uri de catre romani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Okazii.ro: Topul celor mai cautate smartphone-uri de catre romani

In luna septembrie, preferintele utilizatorilor Okazii. ro , unul dintre cele mai mari magazine de licitatii si vanzari online din Romania, s-au indreptat catre modele de smartphone performante, varfuri de gama, provenind de la branduri de renume. continuă pe Wall-Street Ro

LG Display incepe productia de panouri flexibile pentru smartphone-uri [VIDEO]

A trecut mult de la filmele in care vedeam tot felul de gadgeturi cu ecrane flexibile. LG Display tocmai a inceput productia lor. O divizie a celor de la LG cu numele de LG Display a anuntat inceperea productiei de masa de panouri OLED flexibile. Spre deosebire de alte tentative similare, creatia celor de la LG isi propune sa fie un produs mainstream care-si va gasi cu usurinta loc in smartphone-uri actuale de la LG, Samsung si altii. In principiu, [].

Samsung nu mai poate vinde in SUA unele modele de smartphone-uri si tablete

Compania Samsung Electronics nu va mai vinde in Statele Unite ale Americii SUA) unele modele de smartphone-uri si tablete PC, dupa ce administratia presedintelui american Barack Obama a mentinut o interdictie castigata in justitie de Apple, intr-un proces legat de patente, conform Bloomberg.

Samsung nu mai poate vinde in Statele Unite anumite modele de smartphone-uri si tablete

Samsung Electronics nu mai are dreptul de a vinde in Statele Unite anumite modele de smartphone-uri si tablete PC, dupa ce administratia presedintelui Obama a mentinut o interdictie castigata in justitie de.

LG incepe productia de display-uri cu ecran curbat pentru smartphone-uri: cand va aparea primul terminal de acest gen

Dupa prezentarea primului televizor de mari dimensiuni al carui ecran este curbat, in cadrul targului tehnologic IFA Berlin din luna septembrie a acestui an, LG Electronics, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume va incepe.

in mai putin de o luna vom avea smartphone-uri cu ecran curbat

Ecranele curbate reprezinta noua tendinta in dezvoltarea viitoarelor generatii de gadget-uri.

Orange a inceput sa vanda si online smartphone-uri reconditionate

Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, a extins vanzarea de telefoane reconditionate din gama de top, acesta fiind disponibile in prezent si in magazinul online al companiei .

REVIEW iPhone 5S, partea a 4-a - amprenta functioneaza, dar nu impresioneaza

Redactia Tech Adevarul a petrecut cateva zile in compania unuia dintre cele mai ravnite smartphone-uri de pe planeta. iPhone 5S ne-a uimit din cateva puncte de vedere, insa la unele capitole nu ne-a impresionat. Urmariti-ne saptamana aceasta pentru a afla care sunt punctele forte al telefonului produs de Apple si ce ar mai merge schimbat la el.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )