Libnet.ro
UNICEF

01:05

in mai putin de o luna vom avea smartphone-uri cu ecran curbat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in mai putin de o luna vom avea smartphone-uri cu ecran curbat

Ecranele curbate reprezinta noua tendinta in dezvoltarea viitoarelor generatii de gadget-uri. continuă pe Ziarul Bursa

Samsung nu mai poate vinde in SUA unele modele de smartphone-uri si tablete

Compania Samsung Electronics nu va mai vinde in Statele Unite ale Americii SUA) unele modele de smartphone-uri si tablete PC, dupa ce administratia presedintelui american Barack Obama a mentinut o interdictie castigata in justitie de Apple, intr-un proces legat de patente, conform Bloomberg.

Samsung nu mai poate vinde in Statele Unite anumite modele de smartphone-uri si tablete

Samsung Electronics nu mai are dreptul de a vinde in Statele Unite anumite modele de smartphone-uri si tablete PC, dupa ce administratia presedintelui Obama a mentinut o interdictie castigata in justitie de.

LG Display incepe productia de panouri flexibile pentru smartphone-uri [VIDEO]

A trecut mult de la filmele in care vedeam tot felul de gadgeturi cu ecrane flexibile. LG Display tocmai a inceput productia lor. O divizie a celor de la LG cu numele de LG Display a anuntat inceperea productiei de masa de panouri OLED flexibile. Spre deosebire de alte tentative similare, creatia celor de la LG isi propune sa fie un produs mainstream care-si va gasi cu usurinta loc in smartphone-uri actuale de la LG, Samsung si altii. In principiu, [].

Conflictul din Siria explicat in mai putin de trei minute

Un videoclip postat pe YouTube explica in mai putin de trei minute istoria, actorii si cauzele conflictului din Siria. Luptele intre armata presedintelui Bashar al Assad si gruparile opozitiei sunt departe de.

LG incepe productia de display-uri cu ecran curbat pentru smartphone-uri: cand va aparea primul terminal de acest gen

Dupa prezentarea primului televizor de mari dimensiuni al carui ecran este curbat, in cadrul targului tehnologic IFA Berlin din luna septembrie a acestui an, LG Electronics, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume va incepe.

Okazii.ro: Topul celor mai cautate smartphone-uri de catre romani

In luna septembrie, preferintele utilizatorilor Okazii. ro , unul dintre cele mai mari magazine de licitatii si vanzari online din Romania, s-au indreptat catre modele de smartphone performante, varfuri de gama, provenind de la branduri de renume.

Orange a inceput sa vanda si online smartphone-uri reconditionate

Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, a extins vanzarea de telefoane reconditionate din gama de top, acesta fiind disponibile in prezent si in magazinul online al companiei .

Antonescu: Cred ca vom avea concursul PSD si al Guvernului sa reducem CAS cu 3 puncte procentuale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica dimineata de ProTV, ca in ceea ce priveste reducerea CAS cu 3% crede ca va exista concursul PSD si al Guvernului, precizand insa ca o reducere mai ampla este limitata de acordul cu FMI, transmite Mediafax.

Veste buna de la ministrul Sanatatii: vom avea trei programe de sanatate etalon, pentru cancer, diabet si transplant

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, marti, ca in 2014 vor fi trei programe nationale de sanatate etalon, pentru cancer, diabet si transplant. Acestea vor avea asigurata finantarea inca din prima zi a anului viitor, scrie Mediafax .

CITR: Romstrade a ramas cu mai putin de 100 de salariati, la aproape un an de la intrarea in insolventa

Romstrade, unul din cei mai mari constructori romani in ultimii ani, detinut de omul de afaceri Nelu Iordache, are in prezent sub 100 de salariati, in conditiile in care in decembrie 2012, momentul intrarii in insolventa, compania avea 930 de angajati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )