Libnet.ro
UNICEF

18:15

Olanda invinge Brazilia cu 3-0 si termina Cupa Mondiala pe locul 3

Antena3 Antena3,
Olanda invinge Brazilia cu 3-0 si termina Cupa Mondiala pe locul 3

Brazilia nu a reusit sa se revanseze in fata fanilor dupa esecul rusinos din semifinala cu Germania si a incheiat in genunchi Cupa Mondiala pe care a gazduit-o. in finala mica a turneului, disputata la. continuă pe Antena3

Finala mica. Brazilia-Olanda, meci al surprizelor pentru locul 3 la Cupa Mondiala

Partida Brazilia-Olanda, care are loc pe 12 iulie, de la ora 23. 00, la Brasilia, ar putea produce noi surprize. Cu o miza mult prea mica pentru olandezi, brazilienii isi vor dori cu siguranta victoria pentru a-si spala rusinea din meciul cu nemtii.

Van Gaal: Sunt mandru ca Olanda a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa

Selectionerul Olandei, Louis van Gaal, a declarat, sambata, ca este extrem de mandru ca echipa sa a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa, dupa ce batavii s-au impus in meciul pentru locul trei cu Brazilia, scor 3-0, informeaza AFP, citat de Mediafax.

Cupa Mondiala: in Brazilia a rasunat glasul rotilor de tren din Romania

Romania a vazut Mondialul la televizor. Putini stiu ca, de fapt, romanii au fost prezenti in Brazilia. Trenurile cu care s-au deplasat suporterii echipelor nationale la Cupa Mondiala au fost produse in Romania.

Audientele TVR la Cupa Mondiala: Brazilia - Germania, record de 2,3 milioane telespectatori

Cupa Mondiala din Brazilia, care are toate sansele sa devina cel mai urmarit turneu din istoria Mondialului de fotbal, a inregistrat audiente record si la postul public de televiziune. Cel mai urmarit meci al turneului a fost Brazilia - Germania, scor 1-7, din semifinale, cu o medie de aproximativ 2,3 milioane telespectatori.

Cupa Mondiala 2014: Portarul Romero (Argentina) a avut notite ascunse in pantaloni despre olandezii care au executat penaltyuri (video)

Imagini video prinse de camera video aflata pe linia portii de la penaltyurile semifinalei Argentina - Olanda de la Cupa Mondiala arata ca portarul sud-amerincan Romero a citit o foita ascunsa in pantaloni inainte de fiecare executie a jucatorilor olandezi.

Cupa Mondiala: in 63 de meciuri au fost marcate 170 de goluri, un gol pana la atingerea recordului din 1998

Cu 170 de goluri marcate in 63 de meciuri si inca o partida ramasa de disputat, Cupa Mondiala din Brazilia este la un singur gol de recordul competitiei detinut de turneul final din Franta, din 1998, cu 171 de.

Meciurile de la Cupa Mondiala aduc teraselor cu pana la 20% mai multi clienti

Meciurile de la Cupa Mondiala din Brazilia au atras cu peste 15%-20% mai multi clienti pe terase, iar cele mai urmarite confruntari au fost cele ale Germaniei si Braziliei, prima fiind apreciata pentru jocul ei, iar cea de-a doua antipatizata din cauza prestatiilor slabe.

Tatuajele fotbalistilor de la Cupa Mondiala si semnificatiile lor

Cupa Mondiala din Brazilia este considerata de specialistii sportivi drept una din cele mai frumoase editii ale competitiei fotbalistice. Cei din fata ecranelor au putut urmari meciuri interesante, insa au fost si martorii unei noi mode in randul jucatorilor participanti la turneu: cat mai multe tatuaje care reprezinta momente importante din viata fotbalistilor.

Argentinienii se bazeaza pe Papa Francis pentru a castiga Cupa Mondiala!

In anul 1986 Argentina castiga Cupa Mondiala cu ajutorul trimisului lui Dumnezeu Diego Armando Maradona, insa de aceasta data argentinienii sunt convinsi ca au nevoie de rugaciunile compatriotului lor Papa Francis pentru a birui in finala de duminica contra Germaniei.

MINUT cu MINUT CUPA MONDIALA 2014 Brazilia-Olanda 0-3

Finala mica a Cupei Mondiale din Brazilia a fost transmisa minut cu minut pe site, sambata, incepand cu ora 23:00. Apasati aici pentru a parcurge in timp real, LIVE TEXT, desfasurarea confruntarii dintre tara gazda si Olanda. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )