Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tatuajele fotbalistilor de la Cupa Mondiala si semnificatiile lor

Adevărul Adevărul,
Tatuajele fotbalistilor de la Cupa Mondiala si semnificatiile lor

Cupa Mondiala din Brazilia este considerata de specialistii sportivi drept una din cele mai frumoase editii ale competitiei fotbalistice. Cei din fata ecranelor au putut urmari meciuri interesante, insa au fost si martorii unei noi mode in randul jucatorilor participanti la turneu: cat mai multe tatuaje care reprezinta momente importante din viata fotbalistilor. continuă pe Adevărul

Avancronica Brazilia-Germania. Prima semifinala la Cupa Mondiala (LIVE, 23:00)

Cupa Mondiala programeaza marti seara de la ora 23:00 prima semifinala in care se infrunta Brazilia si Germania pe Estadio Mineirao din Belo Horizonte.

Cupa Mondiala din Brazilia, pe locul doi ca medie de spectatori

Cupa Mondiala din Brazilia se claseaza pe locul 2 in ceea ce priveste media de specatori, fiind depasita doar de editia din 1994, desfasurata in Statele Unite. inaintea semifinalelor si a finalelor, media.

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa controalele efectuate asupra tuturor jucatorilor prezenti la turneu, a anuntat, luni, dr. Michel DHooghe, presedintele comitetului medical.

Cupa Mondiala: in Brazilia a rasunat glasul rotilor de tren din Romania

Romania a vazut Mondialul la televizor. Putini stiu ca, de fapt, romanii au fost prezenti in Brazilia. Trenurile cu care s-au deplasat suporterii echipelor nationale la Cupa Mondiala au fost produse in Romania.

Audientele TVR la Cupa Mondiala: Brazilia - Germania, record de 2,3 milioane telespectatori

Cupa Mondiala din Brazilia, care are toate sansele sa devina cel mai urmarit turneu din istoria Mondialului de fotbal, a inregistrat audiente record si la postul public de televiziune. Cel mai urmarit meci al turneului a fost Brazilia - Germania, scor 1-7, din semifinale, cu o medie de aproximativ 2,3 milioane telespectatori.

MINUT cu MINUT CUPA MONDIALA 2014 Olanda - Argentina 0-0 (4-2 dp)

Astazi, de la ora 23:00, am aflatnumele celeide-a doua finalistea Cupei Mondiale din Brazilia. Olanda-Argentina a fost transmis in direct, minut cu minut, in modulul livetext. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Meciurile de la Cupa Mondiala aduc teraselor cu pana la 20% mai multi clienti

Meciurile de la Cupa Mondiala din Brazilia au atras cu peste 15%-20% mai multi clienti pe terase, iar cele mai urmarite confruntari au fost cele ale Germaniei si Braziliei, prima fiind apreciata pentru jocul ei, iar cea de-a doua antipatizata din cauza prestatiilor slabe.

Programul meciurilor de sambata si duminica la Cupa Mondiala

Programul partidelor care vor avea loc, sambata si duminica, la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia.

Cupa Mondiala: Argentina va juca finala cu Germania, dupa ce a eliminat Olanda la penalty-uri

Nationala Argentinei s-a calificat, miercuri seara, in finala Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a eliminat, in semifinale, Olanda, dupa executarea loviturilor de la 11 metri. Dupa ce scorul a fost 0-0, la finalul celor 120 de minute de regulamentare plus prelungiri, argentinienii s-au impus cu 4-2 la penalty-uri.

Germania a invins Brazilia cu 7-1 si s-a calificat in finala Cupei Mondiale

Germania este prima finalista a Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a invins echipa gazda cu un incredibil 7-1 la Belo Horizonte, in prima semifinala a competitiei. Toni Kross si Andre Schurrle, de cate doua.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )