Libnet.ro
UNICEF

05:30

Van Gaal: Sunt mandru ca Olanda a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Van Gaal: Sunt mandru ca Olanda a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa

Selectionerul Olandei, Louis van Gaal, a declarat, sambata, ca este extrem de mandru ca echipa sa a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa, dupa ce batavii s-au impus in meciul pentru locul trei cu Brazilia, scor 3-0, informeaza AFP, citat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO CM Fotbal: Olanda - Brazilia, 3-0 in finala mica/ Van Gaal: Sunt mandru ca Olanda a incheiat Cupa neinvinsa

Portocala Mecanica a invins sambata Brazilia in finala mica a Campionatului Mondial de Fotbal in capitala tarii gazda, Brasilia, cu scorul 3-0. Selectionerul Olandei, Louis van Gaal, a declarat, sambata, ca este extrem de mandru ca echipa sa a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa.

Olanda a incheiat Cupa Mondiala pe locul trei, dupa ce a invins Brazilia in finala mica

Olanda a invins, sambata, la Brasilia, cu scorul de 3-0 2-0), selectionata Braziliei, si a incheiat pe locul trei la turneul final al Cupei Mondiale, relateazaMediafax. Golurile au fost marcate.

CM 2014. Despartire de (o) echipa mare. Ce premiere a reusit Olanda cu Van Gaal

Louis Van Gaal si-a luat la revedere de la nationala cu un loc 3 la Cupa Mondiala, dupa 3-0 in finala mica cu tara gazda. Iar batavii parasesc competitia cu capul sus, neinvinsi pe teren.

Louis Van Gaal: Acesta este cel mai bun grup cu care am lucrat

Selectionerul nationalei Olandei, Louis Van Gaal, si-a laudat jucatorii la finalul meciului pentru locul 3 de la Cupa Mondiala, castigat cu 3-0 in fata Brazilia, declarand ca acesta este cel mai bun grup.

Van Gaal dupa eliminare: Este o mare dezamagire

Luis Van Gaal, antrenorul echipei Olandei, a declarat ca traieste o mare dezamagire dupa ratarea calificarii in finala Cupei Mondiale.

Arjen Robben: Am dat totul si sunt mandru de aceasta echipa

Atacantul olandez Arjen Robben a declarat, miercuri, la Sao Paulo, ca este foarte mandru de coechipierii sai, care au dat totul la Cupa Mondiala din Brazilia, unde Olanda a fost eliminata in semifinale de Argentina, scor 2-4, la loviturile de departajare.

O consolare frumoasa sau un meci inutil? Van Gaal critica dur organizarea unei partide pentru locul 3 la Mondial

Invinsele din semifinale, Brazilia si Olanda, se vor infrunta, sambata ora 23. 00, TVR1), la Brasilia, in finala mica a turneului. E o confruntare de care nimeni nu prea are chef, dupa cum a admis selectionerul batavilor, Louis van Gaal.

Olanda invinge Brazilia cu 3-0 si termina Cupa Mondiala pe locul 3

Brazilia nu a reusit sa se revanseze in fata fanilor dupa esecul rusinos din semifinala cu Germania si a incheiat in genunchi Cupa Mondiala pe care a gazduit-o. in finala mica a turneului, disputata la.

Luis Van Gaal socheaza din nou. A refuzat vacanta celor de la Manchester United

Inca selectionerul Olandei pentru o ultima partida, finala mica a Cupei Mondiale cu Brazilia, Luis Van Gaal a anuntat ca nu-si va lua vacanta dupa turneul final si se va apuca grabnic de treaba la Manchester United.

CM 2014. Van Gaal, tradat din interior. De ce n-a mai apelat la Tim Krul

Antrenorul Olandei, Louis Van Gaal, ar fi vrut sa repete mutarea pe care a facut-o la meciul cu nationala din Costa Rica, in sferturile Cupei Mondiale, cand in minutul 120 l-a inlocuit pe portarul titular Cillessen cu rezerva Tim Krul, antrenat special pentru loviturile de departajare.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )