Libnet.ro
UNICEF

00:07

Olandezii de la Damen platesc 26 de milioane de dolari pentru santierul naval de la Mangalia

Adevărul Adevărul,
Olandezii de la Damen platesc 26 de milioane de dolari pentru santierul naval de la Mangalia

Daewoo Shipbuilding Marine Engineering DSME) estimeaza ca tranzactia cu Damen Shipyards Group pentru pachetul majoritar de actiuni va fi finalizata pana pe 29 noiembrie. continuă pe Adevărul

CNAIR a acordat Tehnostrade un contract de 3,9 milioane euro pentru lucrari la centura Radautiului

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a acordat firmei de constructii Tehnostrade din Bacau un contract de 18,1 milioane lei 3,9 milioane euro) pentru a efectua lucrari suplimentare la centura municipiului Radauti, potrivit unui anunt publicat joi pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Suma autorizata la plata este de peste 900 milioane euro pentru fermieri

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca suma totala autorizata la plata pana in prezent, reprezentand avans aferent Campaniei 2017, este de 902,17 milioane euro pentru un numar de 735. 091 fermieri care au depus Cerere unica de plata.

Santierul naval Daewoo din Mangalia, vandut catre olandezii de la Damen care mai detin si santierul naval din Galati

Damen Shipyards Group, cel mai mare constructor naval olandez, a incheiat un contract cu Daewoo Shipbuilding Marine Engineering DSME) pentru achizitionarea cotei sale majoritare in Daewoo Mangalia Heavy Industries DMHI), se arata intr-un comunicat al companiei Damen. Constructorul olandez detine in Romania un santier naval in Galati si a fost vizat la inceutul anului de un posibil contract pentru achitia a patru corvete multufunctionale pentru Fortele Navale romane.

China a anuntat o investitie enorma, de 43 de miliarde de dolari, pentru a importa gaze naturale lichefiate din Alaska, dar unii analistii califica proiectul drept speculativ si ipotetic

Prin anuntul unei investitii enorme intr-un gazoduct din Alaska, China mizeaza pe gazul natural lichefiat american pentru a raspunde exploziei cererii interne si pentru a-si diversifica sursele de aprovizionare. Dar proiectul pare scump, ipotetic si complicat, scrie AFP.

E-Distributie Dobrogea a investit 1,7 milioane lei pentru linii electrice de inalta tensiune

E-Distributie Dobrogea, parte a grupului energetic italian Enel, este pe cale sa finalizeze un program pentru montarea unui numar de 1. 000 de distantiere de faza pe noua linii electrice aeriene de inalta tensiune din judetele Calarasi, Ialomita si Tulcea, valoarea investitiei fiind de aproximativ 1,7 milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3042 seconds )