Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olandezul care a omorat-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii era filat cand s-a sinucis. Politia olandeza astepta ca Romania sa ceara arestarea criminalului

Hotnews Hotnews,
 Olandezul care a omorat-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii era filat cand s-a sinucis. Politia olandeza astepta ca Romania sa ceara arestarea criminalului

Joop V. , cetateanul olandez ce ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din localitatea Gura Sutii era supravegheat de politistii olandezi in momentul in care s-a sinucis, intrand cu masina intr-un camion, scrie presa olandeza. continuă pe Hotnews

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

Cu ce se ocupa Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii

Johannes Visscher, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetita de 11 ani din comuna Gura Sutii, lucra pentru o agentie de plasare a fortei de munca si a asigurarilor sociale din.

Parchetul General preia cazul privind uciderea fetei de 11 ani din Gura Sutii

Parchetul General a anuntat, luni, ca a preluat cazul fetei de 11 ani din Gura Sutii disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala si gasita duminica moarta pe un camp din apropierea.

Imaginile analizate de politie arata ca fetitia de 11 ani din Gura Sutii se afla pe bancheta masinii suspectului

Primarul din comuna Gura Sutii, Constantin Dinu, a declarat, luni, ca politistii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la Primarie si scoala inca din ziua anuntarii disparitiei fetei de 11 ani si ca minora se vede pe una dintre inregistrari pe scaunul din dreapta al soferului, langa suspect, transmite Agerpres.

Noi imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita

Au aparut noi imagini noi cu olandezul acuzat ca a agresat-o si a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Stire in curs .

Informatii socante despre olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Ce spune fosta iubita a barbatului

Fosta iubita a ucigasului fetitei de 11 ani din Dambovita spune ca barbatul a fost condamnat de mai multe ori pentru pedofilie in Olanda. Femeia a povestit ca a fost ceruta in casatorie de acesta du.

Fetita de 11 ani din Bucuresti disparuta pe 18 septembrie a fost gasita in judetul Brasov

O fetita in varsta de 11 ani din Bucuresti, disparuta din data de 18 septembrie, a fost gasita luni in judetul Brasov. Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, nu exista date ca minora ar fi.

Mihai Fifor il face responsabil pe Iohannis pentru uciderea fetitei de 11 ani din Gura Sutii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor, caruia in 12 septembrie i-a expirat mandatul de ministru interimar la Interne, il face responsabil pe presedintele Klaus Iohannis pentru uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita. El sustine ca in timp ce o alta fetita a fost victima unei crime oribile, Ministerul Afacerilor Interne ramane blocat la varf, neexistand nici macar un ministru interimar care sa conduca sistemul si sa coordoneze lupta zilnica a politistilor cu criminalii si infractorii.

O fetita de 11 ani din judetul Ilfov a disparut. Copila plecase spre locuinta unei colege, dar nu a mai ajuns acolo

Astazi, 22 septembrie a. c. , in jurul orelor 18:25, politistii din Ilfov, au fost sesizati de catre o femeie cu privire la faptul ca fiica ei in varsta de 11 ani a plecat de la domiciliu la ora 15. 00 spre.

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, agresiune sexuala si omor calificat, fara a face precizari legate de cetateanul olandez suspect in acest caz.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )