Libnet.ro
UNICEF

19:00

Olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita ar mai fi facut o victima si la Iasi. Copila avea opt ani la acel moment

Antena3 Antena3,
Olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita ar mai fi facut o victima si la Iasi. Copila avea opt ani la acel moment

Olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita a facut o victima si la Iasi. Jurnalistii de la BZI. ro scriu ca in timpul vizitei sale din 2016 Johannes Vissche a agresat sexual o alta. continuă pe Antena3

Olandezul care a omorat-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii era filat cand s-a sinucis. Politia olandeza astepta ca Romania sa ceara arestarea criminalului

Joop V. , cetateanul olandez ce ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din localitatea Gura Sutii era supravegheat de politistii olandezi in momentul in care s-a sinucis, intrand cu masina intr-un camion, scrie presa olandeza.

Noi imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita

Au aparut noi imagini noi cu olandezul acuzat ca a agresat-o si a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Stire in curs .

Informatii socante despre olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Ce spune fosta iubita a barbatului

Fosta iubita a ucigasului fetitei de 11 ani din Dambovita spune ca barbatul a fost condamnat de mai multe ori pentru pedofilie in Olanda. Femeia a povestit ca a fost ceruta in casatorie de acesta du.

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, agresiune sexuala si omor calificat, fara a face precizari legate de cetateanul olandez suspect in acest caz.

Prima reactie a Ambasadei Olandei legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita: Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct

Ambasada Olandei are o prima reactie legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, caz in care principalul suspect este un cetatean olandez. Reprezentanta diplomatica la Bucuresti spune ca Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct.

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

Primele imagini cu olandezul care ar fi omorat-o pe fetita de 11 ani din Dambovita FOTO

Suspectul principal in cazul fetitei de 11 ani gasita moarta pe un camp din Dambovita este un cetatean olandez, care, conform unor surse, ar fi parasit deja Romania.

Cu ce se ocupa Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii

Johannes Visscher, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetita de 11 ani din comuna Gura Sutii, lucra pentru o agentie de plasare a fortei de munca si a asigurarilor sociale din.

Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita. De ce a avut un soc cand a vazut-o

Cine este barbatul care a gasit cadavrul Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si violata de un olandez? De ce a avut un soc cand a vazut-o? Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita Mihaela, o fetita de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita, a fost data disparuta vineri .

Psiholog criminalist: Ucigasul fetei de 11 ani din Dambovita si-a urmarit victima precum un animal salbatic

Ucigasul fetei de 11 ani din Dambovita si-a urmarit victima precum un animal salbatic. Cel putin asa sustine psiholog criminalist, Tudorel Butoi. Celmai probabil, spune Butoi, criminalul si-a ademenit victima oferindu-i ceva care a incantat-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )