Libnet.ro
UNICEF

10:15

Olguta Vasilescu, la Antena 3: Vom avea o baza de date comuna a ANAF si a Casei de Pensii unde puteti verifica tot

Hotnews Hotnews,
 Olguta Vasilescu, la Antena 3: Vom avea o baza de date comuna a ANAF si a Casei de Pensii unde puteti verifica tot

ANAF va avea o baza de date pe care o va transmite Casei de Pensii, iar dumneavoastra veti intra in dreptul numelui dumneavoastra, cu CNP-ul, si veti vedea si numarul de puncte pe care le aveti acum acumulate, ca sa puteti sa va faceti calculul pensiei, si, de asemenea, veti putea vedea daca angajatorul v-a platit contributia. , a declarat ministrul Olguta Vasilescu miercuri seara la Antena 3. continuă pe Hotnews

Olguta Vasilescu anunta ca este in lucru o baza de date comuna a Casei de Pensii si a ANAF: Poti sa vezi de cand te-ai nascut si pana la pensie tot ce ai primit de la statul roman

Ministrul Muncii a anuntat, miercuri seara, ca se lucreaza pentru realizarea unei baze de date comune a Casei Nationale de Pensii si a Agentiei Nationale de Administrare Fiascala ANAF), care va permite oricarui contribuabil sa verifice daca i-au fost sau nu platite contributiile catre stat. Poti sa vezi de cand te-ai nascut si pana la pensie tot ce ai primit de la statul roman, a spus Lia Olguta Vasilescu.

OLGUTA VASILESCU anunt CRUCIAL despre banii pentru pensii! Din pacate sunt vizati peste doua milioane de romani

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, miercuri seara, ca se lucreaza pentru realizarea unei baze de date comune a Casei Nationale de Pensii si a Agentiei Nationale de Administrare Fiascala ANAF),.

Lia Olguta Vasilescu, despre o eventuala plecare a lui Dragnea de la conducerea PSD: Doar dupa un congres

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca Liviu Dragnea va parasi conducerea partidului doar in urma unui congres. Liviu Dragnea poate sa paraseasca functia de presedinte al partidului doar in urma unui.

Lia Olguta Vasilescu: Pensiile din grupele I si II, majorate

Ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca odata cu adoptarea bugetului se pot da pensii majorate pentru grupele I si II de munca. S-au majorat pensiile pentru unii dintre pensionarii care aveau.

Lia Olguta Vasilescu respinge categoric un nou proiect pentru rectificare. Ce spune despre bugetul SRI

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca Guvernul nu va face o noua propunere de rectificare bugetara, intrucat au fost programate plati necesare si urgente, iar avizul CSAT este.

Olguta Vasilescu, despre Iohannis: Ne trimite acasa ca pe scolari, duceti-va si refaceti-va temele si lasati-mi banii de la serviciile secrete in pace?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca Guvernul nu va face o noua propunere de rectificare bugetara, intrucat au fost programate plati necesare si urgente, iar avizul CSAT este unul consultativ. Vasilescu a mentionat ca decizia va apartine juristilor, care discuta pentru a vedea cum se poate iesi din acest impas.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )