Libnet.ro
UNICEF

10:01

Olguta Vasilescu, despre situatia Sorinei Pintea: Sa terminam cu minciuna!

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, despre situatia Sorinei Pintea: Sa terminam cu minciuna!

Olguta Vasilescu sustine ca informatia aparuta in spatiul public, conform careia Sorina Pintea a fost suspendata din PSD, nu este adevarata. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre situatia Sorinei Pintea: Pe langa lege, trebuie sa existe si omenie

Fostul premier Viorica Dancila reactioneaza in cazul Sorinei Pintea, criticand modul in care autoritatile au actionat atunci cand fostul ministru al Sanatatii a fost transportat de la Arestul Central al Ca.

Carmen Avram, despre situatia Sorinei Pintea: Demnitatea trebuie aparata. Punct. Pentru ca suntem oameni

Carmen Avram a avut o reactie in privinta modului in care a fost transportata Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, din Arestul Central la Policlinica MAI.

Ciolacu reactioneaza dur la situatia Sorinei Pintea: Tararea in catuse pe scarile spitalului a unui om aflat in suferinta nu are nimic de a face cu justitia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, reactioneaza dur la situatia Sorinei Pintea. Seful social-democratilor sustine ca ceea ce s-a intamplat in cazul fostului ministru al Sanatatii este.

Serban Nicolae, despre cazul Sorinei Pintea: Nu e vorba de omenie, de politete, de ingaduinta, ci de lege! Mai exact, de incalcarea legii

Serban Nicolae a declarat ca s-a incalcat legea in cazul Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii, atunci cand a fost transportata la spital purtand catuse la maini.

Liderul PSD Maramures, despre suspendarea Sorinei Pintea: Prezumtia de nevinovatie trebuie respectata de catre justitie, nu de partidele politice (VIDEO)

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, a facut precizari, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, cu privire la cazul Sorinei Pintea, ar.

Viorica Dancila, despre situatia Sorinei Pintea: Ar trebui sa i se dea posibilitatea de a-si ingriji sanatatea in conditii mai bune

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a sarit in apararea Sorinei Pintea si a spus ca merita sa i se dea posibilitatea de a se ingriji de sanatatea ei, ceea ce nu s-a intamplat pana acum. A fost pusa intr-o situatie umilitoare, degradanta, in conditiile in care e doar acuzata, nu si judecata sau condamnata, a mai spus fostul lider al PSD.

Olguta Vasilescu il contrazice pe Marcel Ciolacu: Sorina Pintea nu a fost suspendata din partid!

Olguta Vasilescu sustine ca informatia aparuta in spatiul public, conform careia Sorina Pintea a fost suspendata din PSD, nu este adevarata.

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia .

Sotul Sorinei Pintea: Singura mea dorinta este sa i se asigure asistenta medicala de specialitate

Familia Sorinei Pintea s-a alaturat grupului de protestatari strans in fata Palatului de Justitie din Baia Mare pentru a-si arata solidaritatea fata de situatia prin care trece fostul ministru al Sanatatii.

Ana Birchall o taxeaza pe Dancila dupa ce i-a luat apararea Sorinei Pintea: Ia uite cine vorbeste de omenie. V-am rugat in lacrimi sa-mi vad copilul absolvind liceul

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall a ironizat-o joi pe Viorica Dancila care, ieri, in contextul arestarii Sorinei Pintea, a afirmat ca pe langa lege, trebuie sa existe si omenie. Amintind despre problemele cu care s-a confruntat la minister in timpul guvernarii Dancila, Ana Birchall l-a ironizat pe fostul premier PSD: Hopa, ia uite cine vorbeste de omenie, a notat Birchall.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2111 seconds )