Libnet.ro
UNICEF

22:15

Oltchim, profit net mai mult decat dublu in primele 9 luni, fata de perioada similara a anului trecut

Adevărul Adevărul,
Oltchim, profit net mai mult decat dublu in primele 9 luni, fata de perioada similara a anului trecut

Profitul net al combinatului Oltchim, aflat in insolventa, a crescut de doua ori si jumatate in primele noua luni, la aproape 40 milioane lei, fata de 16,15 milioane lei cat a inregistrat in perioada similara a anului trecut. Afacerile au urcat cu 29%, de la 555,09 milioane lei la sfarsitul lunii septembrie 2016, la 716,3 milioane lei la 30 septembrie 2017, se arata intr-un raport trimis BVB. continuă pe Adevărul

Gabriel Biris: Ca avocat, castig de 20 de ori mai mult decat secretara mea, dar la anul ea o sa plateasca de patru ori mai mult contributii sociale decat mine

Fostul secretar de stat in Ministerul Finantelor Gabriel Biris a declarat vineri, la Targu-Jiu, ca marii castigatori ai ordonantei de urgenta privind transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat vor fi persoanele care obtin venituri din activitati independente, potrivit Agerpres.

Transgaz, profit net de 433,5 milioane lei la 9 luni. Crestere cu 21% fata de perioada similara a anului trecut

Transportatorul national de gaze Transgaz simbol bursier TGN) a raportat in primele noua luni un profit net de 433,5 milioane lei, mai mare cu 21% fata de rezultatul net din perioada similara a anului trecut, de 358,46 milioane lei, se arata in raportul transmis BVB.

Prognoza meteo. Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal in aceasta perioada, cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 12-21 grade. in regiunile vestice, nord-vestice si centr.

Ghinea (USR): Vrem sa eliminam beneficiile materiale ale Casei Regale. Sa se gandeasca mai mult la tara decat la intelegeri politice

Vicepresedintele USR Cristian Ghinea a declarat luni ca partidul din care face parte va formula o serie de amendamente la proiectul de lege privind statutul Casei Regale prin care sa elimine beneficiile materiale si subordonarea institutiei fata de politic, adaugand ca viitoarea sefa a Casei regale trebuie sa se gandeasca mai mult la public si la tara decat la intelegeri politice cu cei care guverneaza temporar Romania.

Femeile sunt mai fericite decat barbatii cand nu sunt intr-o relatie: motivele pentru care prefera sa fie singure

Femeile sunt mai fericite singure comparativ cu barbatii, potrivit unui nou studiu care sustine ca o relatie presupune o munca mai dificila si mai mult efort pentru reprezentantele sexului feminin.

Vocea Romaniei, sugrumata de turci: noul serial de la Kanal D a avut audiente mai mari decat Pro TV la nivel national

Cu un nou serial turcesc, Kanal D a reusit sa obtina, la nivel national, audiente mai bune decat show-urile de talent difuzate de Pro TV si Antena 1.

Pasajul care a costat cu 10 milioane de lei mai putin decat era estimat. Lucrarea, inaugurata cu cvartet de tromboane

Lucrarile de extindere a pasajului Jiul din Timisoara, prin care trec 6. 000 de masini pe ora, au fost finalizate, costand cu aproximativ doua milioane de euro mai putin decat era estimat. Potrivit primarului Nicolae Robu, daca se scad lunile de iarna in care lucrarile au fost sistate, se poate considera ca proiectul a fost terminat inainte de termen.

Scumpiri, in pragul sarbatorilor de iarna. Unele alimente vor costa cu 50% mai mult fata de anul trecut

In prag de sarbatori, preturile alimentelor au explodat. Ouale, carnea, untul si multe alte produse de baza costa chiar si cu 50% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Majorarea.

ING a raportat un profit net de 391 milioane de lei

Profitul net al ING Romania a fost de 391 milioane de lei, in primele noua luni ale anului, in crestere cu 35%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Preturile telefoniei mobile din Romania ar putea scadea si mai mult: Bruxelles-ul crede ca tarifele de interconectare sunt mari si investigheaza propunerea ANCOM de a le mentine la nivelul din 2014

Comisia Europeana a declansat o investigatie aprofundata asupra propunerii arbitrului telecom din Romania ANCOM) de a mentine tarifele de interconectare la nivelul stabilit in 2014 pe baza unor date care acum sunt invechite, se arata intr-un comunicat publicat vineri seara de Executivul European. Bruxelles-ul subliniaza ca nivelul acestor tarife in Romania ramane ridicat comparativ cu cel din alte tari si ca autoritatea din Romania nu si-a justificat adecvat propunerea. Reducerea acestor tarife, care inseamna preturi mai mici pentru cei care vorbesc in alta retea decat in cea la care sunt abonati, a fost recomandata si de Consiliul Concurentei si este ceruta de RCSRDS.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )