Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transgaz, profit net de 433,5 milioane lei la 9 luni. Crestere cu 21% fata de perioada similara a anului trecut

Adevărul Adevărul,
Transgaz, profit net de 433,5 milioane lei la 9 luni. Crestere cu 21% fata de perioada similara a anului trecut

Transportatorul national de gaze Transgaz simbol bursier TGN) a raportat in primele noua luni un profit net de 433,5 milioane lei, mai mare cu 21% fata de rezultatul net din perioada similara a anului trecut, de 358,46 milioane lei, se arata in raportul transmis BVB. continuă pe Adevărul

Profitul net al Transgaz a crescut cu 21%, la 433,5 milioane lei

Transportatorul national de gaze Transgaz simbol bursier TGN) a raportat in primele noua luni un profit net de 433,5 milioane lei, mai mare cu 21% fata de rezultatul net din perioada similara a anului trecut, de 358,46 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa al societatii remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ING a raportat un profit net de 391 milioane de lei

Profitul net al ING Romania a fost de 391 milioane de lei, in primele noua luni ale anului, in crestere cu 35%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Oltchim, profit net mai mult decat dublu in primele 9 luni, fata de perioada similara a anului trecut

Profitul net al combinatului Oltchim, aflat in insolventa, a crescut de doua ori si jumatate in primele noua luni, la aproape 40 milioane lei, fata de 16,15 milioane lei cat a inregistrat in perioada similara a anului trecut. Afacerile au urcat cu 29%, de la 555,09 milioane lei la sfarsitul lunii septembrie 2016, la 716,3 milioane lei la 30 septembrie 2017, se arata intr-un raport trimis BVB.

Profitul net al Oil Terminal a scazut cu 24,9%, la 11,5 milioane lei

Oil Terminal, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a raportat un profit net de 11,5 milioane lei in primele noua luni ale acestui an, in scadere cu 24,9%, de la 15,3 milioane lei in perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Reactia fostului sef al Postei la plangerea penala depusa de noua conducere: Afirmatia ca suma de 1,8 milioane lei ar fi fost 'deturnata' de la capitalizarea Posta Romana Broker de Asigurari este total falsa

Afirmatia conform careia suma de 1,800,000 lei a fost 'deturnata' de la destinatia initiala si anume majorarea capitalului social al Posta Romana Broker de Asiguraru PRBA) este total falsa, a declarat luni pentru HotNews. ro Andrei Stanescu, fost director general al Postei si fost presedinte al Consiliului de Administratie al Posta Romana Broker Asigurari SA PRBA). Acesta sustine ca suma de 1,8 milioane lei a fost varsata in contul PRBA, dupa cum reiese si dintr-un raport de expertiza contabila vezi documentul atasat) realizat de Posta Romana, doar ca ASF nu a acordat avizul la acel moment, din cauza unei neglijente de serviciu a unui angajat al PRBA care nu ar fi respectat termenele de inregistrare a operatiunii.

Tranzactii de 24,1 milioane lei, in debutul tranzactionarii actiunilor Sphera Franchise Group

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, o lichiditate de 58,56 milioane de lei 12,65 milioane de euro), peste media zilnica a acestui an 48,73 milioane lei), in contextul in care sase din indicii bursieri, inclusiv BET, au incheiat in teritoriu negativ.

Profitul net al Bancii Transilvania a crescut cu 18,72%

Profitul net al Bancii Transilvania a atins 780 milioane lei in al treilea trimestru al anului 2017, in crestere cu 18,72% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand banca a inregistrat un profit net de 657 milioane lei, potrivit unui raport remis Redactiei.

Statul roman a pierdut 129 milioane de lei din capitalizarea bursiera a Petrom, dupa atacurile de joi lansate in comisia pentru ancheta ANRE

Actiunile OMV Petrom au inchis sedinta de tranzactionare de joi la un pret cu 1,36% mai mic decat cel de deschidere, scazand mai mult decat media pietei n. red. indicele BET a scazut cu 0,39%), in ciuda rezultatelor foarte bune anuntate in cursul diminetii. De altfel, imediat dupa anuntul companiei ca in primele noua luni a inregistrat un profit net de 1,85 miliarde de lei, in crestere de peste doua ori fata de perioada similara a anului trecut, actiunile au inceput sa creasca. Insa, dupa atacurile la adresa companiei lansate in cadrul comisiei de ancheta a ANRE, actiunile au intrat pe un trend descendent, valoarea de piata reducandu-se cu 620 de milioane de lei.

1,7 milioane lei, investitie in reteaua de energie electrica pentru diminuarea intreruperilor accidentale de curent

E-Distributie Dobrogea va finaliza un program pentru montarea a 1. 000 de distantiere de faza pe 9 linii electrice aeriene de inalta tensiune din judetele Calarasi, Ialomita si Tulcea, valoarea investitiei fiind de aproximativ 1,7 milioane de lei.

E-Distributie Dobrogea a investit 1,7 milioane lei pentru linii electrice de inalta tensiune

E-Distributie Dobrogea, parte a grupului energetic italian Enel, este pe cale sa finalizeze un program pentru montarea unui numar de 1. 000 de distantiere de faza pe noua linii electrice aeriene de inalta tensiune din judetele Calarasi, Ialomita si Tulcea, valoarea investitiei fiind de aproximativ 1,7 milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )