Libnet.ro
UNICEF

00:07

Omagiu pentru cei aflati in linia intai in lupta impotriva coronavirusului. Multumesc! va fi proiectat in fiecare seara pe Turnul Eiffel

Antena3 Antena3,
Omagiu pentru cei aflati in linia intai in lupta impotriva coronavirusului. Multumesc! va fi proiectat in fiecare seara pe Turnul Eiffel

Incepand de vineri, Franta va omagia toate persoanele mobilizate impotriva noului tip de coronavirus, prin afisarea cuvantului Multumesc pe Turnul Eiffel, a anuntat primaria capitalei franceze, informeaza AFP. continuă pe Antena3

Editiadedimineata.ro: Munca de acasa, cu avantajele si neplacerile ei. Cateva idei pentru cei aflati prima data in fata acestei provocari

Ca orice alta specie, chiar si cea umana poate fi nimicita. insa de departe omul este cea mai adaptabila dintre specii, pentru ca a dezvoltat o cultura ce evolueaza impreuna cu organismul lui biologic, scria autorul unui articol aparut in 1960 in revista americana The New Scientist.

Ateliere online de engleza gratuite pentru copiii oamenilor care lupta in linia intai cu noul coronavirus. Cum functioneaza

Administratorii unui centru lingvistic cu sediul in Iasi vin in sprijinul romanilor care se afla in linia intai a luptei cu noul coronavirus. Copiii de medici, militari, politisti sau voluntari pot beneficia gratuit de ateliere si workshopuri de engleza predate online de profesorii centrului Twinkle Star.

Mega Image, anunt pentru cei de peste 65 de ani. Ce poti primi acasa, daca suni la acest numar

Mega Image vine cu o veste imbucuratoare pentru varsnici. Potrivit ultimelor masuri luate de autoritati pentru a limita raspandirea virusului mortal, persoanele cu varsta de peste 65 de ani intra, incepand de astazi, in carantina. Astfel ca, lantul de supermarketuri se alatura initiativelor de voluntariat in lupta impotriva noului coronavirus si aloca linia telefonica Suna .

FOTO O firma romaneasca foloseste tehnologia 3D pentru a ajuta spitalele in lupta impotriva Covid-19

Un startup romanesc foloseste tehnologia imprimantelor 3D pentru a produce componente esentiale pentru ventilatoarele de respiratie artificiala, atat de necesare in salvarea pacientilor infectati cu Covid-19, aflati in stare grava. Astfel de produse au fost printate in diverse tari afectate, inclusiv Italia, pentru a fi folosite in spitale. Iata cum functioneaza aceasta tehnologie.

Curse gratuite pentru cei care lupta impotriva coronavirusului prin aplicatia de taxi si ridesharing Free Now

Free Now sustine personalul medical care lupta impotriva coronavirusului si personalul din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta oferind curse gratuite, in parteneriat cu Asociatia Studentilor din Universitatea.

Mega Image, anunt important pentru cei peste 65 de ani. La ce numar de telefon trebuie sa suni pentru cumparaturi

Veste buna pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani si celor cu dizabilitati! Compania Mega Image se alatura initiativelor de voluntariat care lupta impotriva raspandirii COVID-19 si au creat un program de livrare gratuita la domiciliu pentru categoria de risc maxim a infectarii cu COVID-19. Unde trebuie sa sune cetatenii pentru a primi .

Marii artisti ai lumii, concerte caritabile de acasa pentru a sprijini lupta impotriva Coronavirus

O parte din marii artisti ai lumii au facut echipa cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si sustin concerte caritabile, de acasa, pentru a sprijini lupta impotriva temutului Coronavirus.

PENTRU A SPRIJINI LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUS: Arctic doneaza catre Crucea Rosie Romana 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din tara noastra, sprijina lupta impotriva crizei generate de Coronavirus si doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie, 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Tomac afirma ca Romania va putea utiliza 3,1 miliarde de euro pentru lupta impotriva COVID-19

Romania va putea utiliza aproximativ 3,1 miliarde de euro pentru a lupta impotriva COVID-19, din cele 37 de miliarde de euro ce vor fi puse la dispozitia statelor membre UE pentru a combate criza, a declarat presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, intr-o postare pe Facebook.

Radu Tudor: NATO, in lupta impotriva coronavirus. Zbor special pentru Romania

Armata Romana se implica masiv in efortul national si aliat de ajutorare a natiunilor in lupta impotriva coronavirus. NATO are mai multe operatiuni in derulare, iar Romania e unul dintre beneficiarii unui program strategic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )