Libnet.ro
UNICEF

11:15

Fostul presedinte al Credit Europe, Omer Tetik este noul CEO al Bancii Transilvania: isi va exercita functia dupa avizarea BNR

B1 B1,
Fostul presedinte al Credit Europe, Omer Tetik este noul CEO al Bancii Transilvania: isi va exercita functia dupa avizarea BNR

Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania a desemnat noul director general al Bancii. Acesta este Omer Tetik, cel care a indeplinit atat functia de presedinte al Credit Europe Bank, cat si al. continuă pe B1

Omer Tetik, ex-CEO al Credit Europe, a devenit CEO al Bancii Transilvania

Omer Tetik este noul director general al Bancii Transilvania, desemnat de Consiliul de Administratie BT pentru a coordona activitatea bancii. Anterior, Omer Tetik a indeplinit functia de Presedinte al Credit Europe Bank Romania si al Consiliului de Administratie al respectivei banci. Mandatul va incepe la 1 iunie a. c. , iar exercitarea functiei va fi facuta dupa avizarea sa de catre BNR, a anuntat marti banca transilvana.

Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank, a fost numit director general la Banca Transilvania

Actualul presedinte al Credit Europe Bank Romania, Omer Tetik, a fost numit director general al Bancii Transilvania TLV), post vacant de mai mult de un an, dupa plecarea lui Robert Rekkers, a anuntat astazi banca. Tetik ii anuntase pe actionarii Credit Europe Bank ca va inceta colaborarea cu banca incepand cu mijlocul lunii mai, potrivit unor surse bancare.

Omer Tetik, noul director al BT

Banca Transilvania anunta, astazi, numirea lui Omer Tetik in functia de Director General al bancii, conform unui comunicat de presa emis de banca.

Daniel Fenechiu este noul lider al deputatilor PPDD

Deputatul PPDD Daniel Fenechiu a anuntat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca el este noul lider al grupului deputatilor PPDD, in locul deputatului Radu Popa care nu mai face parte din acest grup. Radu Popa.

Daniel Fenechiu este noul lider al deputatilor PPDD.

Deputatul PPDD Daniel Fenechiu a anuntat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca el este noul lider al grupului deputatilor PPDD, in locul deputatului Radu Popa care nu mai face parte din acest grup, informeaza Mediafax. Radu Popa a fost exclus din PPDD pe motiv ca ar fi negociat in interes personal cu PSD. Fenechiu a precizat ca vicelideri ai grupului sunt Eugen Chebac, Liviu Codirla, Tudor Ciuhodaru si Luminita Adam, iar secretarul grupului este Liliana Minca. Citeste si .

Cat de economic este noul Renault Megane Sport Tourer facelift.

Motorul de 1. 5 dCi si 110 CP este o alegere buna pentru Megane facelift. Modelul nostru de test a venit dotat cu noua cutie de viteze automata EDC cu doua ambreiaje. Avem astfel ceea ce se anunta masina ideala pentru un familist care prefera confortul oferit de o cutie de viteze automata. Motorul diesel de 1. 5 litri aflat sub capota acestui Megane ST facelift este deja un propulsor arhicunoscut. Este una din multele versiuni ale motorului 1. 5 dCi Renault, motor care se afla in dotarea multor .

Dan Diaconescu: Daniel Fenechiu este noul lider al grupului parlamentar PP-DD. Sper sa initiem o motiune de cenzura

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat, luni, ca avocatulDaniel Fenechiu va fi noul lider al grupului parlamentar PP-DD, in urma excluderii deputatului Radu Popa. Diaconescu a precizat ca doreste sa.

Coreea de Nord a inlocuit conducerea Fortelor Armate. Cine este noul ministru al Apararii

Coreea de Nord a anuntat luni inlocuirea ministrului Fortelor Armate, considerat un dur, la doar jumatate de an de la nominalizarea sa, informeaza AFP. Potrivit agentiei de presa KCNA, noul ministru este.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )