Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMS avertizeaza: Coronavirusul ar putea ajunge in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in toate

B1 B1,
OMS avertizeaza: Coronavirusul ar putea ajunge in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in toate

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat ca epidemia de coronavirus, care se raspandeste foarte rapid, ar putea ajunge in curand in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in. continuă pe B1

Avertismentul OMS: Coronavirusul va ajunge in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in toate

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza vineri ca noul coronavirus va afecta majoritatea statelor din lume, daca nu chiar pe toate, transmite Guardian. O mare problema o constituie si pacientii reinfectati, nestiindu-se in acest moment care sunt cauzele pentru care acestia sunt testati pozitiv la scurt timp dupa ce s-au insanatosit.

Fostul sef al Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae: Coronavirusul va ajunge si in Romania. Cand am deschis TV, am crezut ca a venit sfarsitul lumii

Vasile Astarastoae, fost presedinte al Colegiului Medicilor din Romania si fost rector al Universitatii de Medicina din Iasi, a spus ca, inevitabil, coronavirusul va ajunge si in Romania, dar nu si-a imaginat nici in cele mai sumbre scenarii aceasta isterie colectiva si globala.

Coronavirusul, prezis intr-o carte din 1981! Nu a fost luat in seama de nimeni (FOTO)

Coronavirusul a fost prezis intr-o carte din 1981. Cartea se numenste The Eyes of Darkness, scrisa de Dean Koontz. in carte este dezvaluit momentul in care va disparea epidemia, care este tratamentul care fu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )