Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertismentul OMS: Coronavirusul va ajunge in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in toate

Hotnews Hotnews,
 Avertismentul OMS: Coronavirusul va ajunge in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in toate

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza vineri ca noul coronavirus va afecta majoritatea statelor din lume, daca nu chiar pe toate, transmite Guardian. O mare problema o constituie si pacientii reinfectati, nestiindu-se in acest moment care sunt cauzele pentru care acestia sunt testati pozitiv la scurt timp dupa ce s-au insanatosit. continuă pe Hotnews

OMS avertizeaza: Coronavirusul ar putea ajunge in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in toate

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat ca epidemia de coronavirus, care se raspandeste foarte rapid, ar putea ajunge in curand in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in.

Cel mai destept caine din lume s-a dus singur la politie: de ce a luat decizia neobisnuita

Foarte multi oameni au teribil de multa incredere in animalele de companie pe care le-au dresat de-a lungul anilor. Chiar si asa, gestul unui caine care a calcat intr-o sectie de politie este imposibil de inteles. Indiferent ce parere ai despre cainele tau sau cel al unui prieten, toti sunt surprinzator de destepti. Nu sunt .

Al cincilea cel mai mare vas din lume, blocat pe mare cu chiar mai multi pasageri decat Diamond Princess. Care a fost motivul (VIDEO)

Un numar de 4. 500 de pasageri aflati pe al cincilea cel mai mare vas din lume, MSC Meraviglia, sunt verificati de autoritatile mexicane, pentru a stabili daca vor putea debarca, asta dupa ce anterior i se.

Trump a inaugurat cel mai mare stadion de cricket din lume

Donald Trump a fost ovationat de peste 100. 000 de indieni, la inaugurarea celui mai mare stadion de cricket din lume, presedintele american promitand un acord comercial incredibil si cele mai de temut echipamente militare de pe planeta, acesta fiind cel mai mare miting din strainatate al liderului de la Casa Alba.

A murit cel mai batran om din lume la varsta de 112 ani

Chitetsu Watanabe, cel mai batran om din lume, a incetat din viata la varsta de 112 ani. Acesta primise acest titlu onorific pe 12 februarie, conform CNN.

A murit cel mai batran barbat din lume, la 112 ani

A muritChitetsu Watanabe, cel mai batran barbat din lume. Avea 112 ani si urma sa implineasca 113 in doar o luna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )