Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMS: Peste 70% dintre persoanele infectate cu noul coronavirus in China s-au vindecat

B1 B1,
OMS: Peste 70% dintre persoanele infectate cu noul coronavirus in China s-au vindecat

Peste 70% din cei 80. 000 de pacienti infectati cu coronavirus in China s-au recuperat si au fost externati, precizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), potrivit CNN. Directorul general al OMS,. continuă pe B1

Peste 70% dintre companii nu au o strategie pentru situatii precum coronavirusul

Cele mai multe companii din tara noastra nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus, arata rezultatele unui barometru efectuat de compania de consultanta Frames la comanda Factory 4. 0 conference.

Italia, circa 4.000 de cazuri de COVID-19 si aproape 200 de decese. OMS: Noul coronavirus nu dispare neaparat vara, cum se intampla cu cel gripal

Aproape 4. 000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus in Italia, dintre care peste 500 au fost declarate vindecate, anunta autoritatile din peninsula, sambata, potrivit la Repubblica. Totusi,.

Coronavirus: Persoanele peste 70 de ani ar putea fi interzise pe stadioane Masura ar afecta un antrenor

Presa engleza scrie despre faptul ca persoanele cu varsta peste 70 de ani ar putea sa fie interzise pe stadioanele din Premier League, ca o masura de a lupta imporiva extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus, informeaza lequipe. fr.

VIDEO China: un hotel-carantina pentru bolnavi cu noul coronavirus s-a prabusit. Peste 70 de persoane s-ar afla sub daramaturi

Un hotel care servea ca loc de carantina pentru persoane contaminate cu noul coronavirus s-a prabusit sambata in China.

70% dintre companiile romanesti nu sunt pregatite pentru criza provocata de COVID 19

70% dintre companiile romanesti nu sunt pregatite sa ia masuri in contextul coronavirusului. Asta in contextul in care una din cinci firme are probleme din cauza crizei generate de temutul virus.

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase: Nu exista vaccin pentru noul coronavirus si sunt deja cazuri de coinfectie virus gripal-coronavirus

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, care face parte din grupul Strategic de Comunicare desemnat de Ministerul Sanatatii sa gestioneze informarea legata de noul coronavirus a raspuns pentru life. ro la cateva dintre intrebarile care stau pe buzele tuturor in pirvinta noului coronavirus.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul sau pentru AFP, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

intrebari frecvente despre noul coronavirus COVID-19 si copii. Cum raspund specialistii

Specialistii de la Centrele de Control si Preventie a Bolilor din SUA au raspuns unor intrebari frecvente referitoare la COVID-19, noul coronavirus depistat in luna decembrie in China.

Seful armatei italiene, infectat cu noul coronavirus

Seful Statului Major al armatei italiene, generalul Salvatore Farina, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Izolat la domiciliu, generalul da asigurari ca se simte bine.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )