Libnet.ro
UNICEF

15:15

intrebari frecvente despre noul coronavirus COVID-19 si copii. Cum raspund specialistii

Adevărul Adevărul,
intrebari frecvente despre noul coronavirus COVID-19 si copii. Cum raspund specialistii

Specialistii de la Centrele de Control si Preventie a Bolilor din SUA au raspuns unor intrebari frecvente referitoare la COVID-19, noul coronavirus depistat in luna decembrie in China. continuă pe Adevărul

Sefa DSP Timis, judet incercat puternic de Covid-19, abia a dus o propozitie la capat in conferinta despre noul coronavirus (VIDEO)

Chiar daca nu a imbolnavit-o, coronavirusul i-a dat mari batai de cap sefei DSP Timis. Cornelia Malac a venit intr-o conferinta de presa pentru a vorbi despre COVID-19, insa abia daca a putut lega doua.

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase: Nu exista vaccin pentru noul coronavirus si sunt deja cazuri de coinfectie virus gripal-coronavirus

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, care face parte din grupul Strategic de Comunicare desemnat de Ministerul Sanatatii sa gestioneze informarea legata de noul coronavirus a raspuns pentru life. ro la cateva dintre intrebarile care stau pe buzele tuturor in pirvinta noului coronavirus.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

Italia, circa 4.000 de cazuri de COVID-19 si aproape 200 de decese. OMS: Noul coronavirus nu dispare neaparat vara, cum se intampla cu cel gripal

Aproape 4. 000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus in Italia, dintre care peste 500 au fost declarate vindecate, anunta autoritatile din peninsula, sambata, potrivit la Repubblica. Totusi,.

Romanca din Italia, diagnosticata cu noul coronavirus

O romanca din Italia a fost diagnosticata cu noul coronavirus, dupa ce mai multe zile la rand s-a simtit rau. Are 43 de ani si locuieste in Pandino, Lombardia, o regiune in care numarul imbolnavirilor este in crestere.

Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul sau pentru AFP, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

Seful armatei italiene, infectat cu noul coronavirus

Seful Statului Major al armatei italiene, generalul Salvatore Farina, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Izolat la domiciliu, generalul da asigurari ca se simte bine.

Inconstienta barbatului din Galati infectat cu noul coronavirus. A circulat cu un microbuz si este posibil sa fi transmis virusul la alte 17 persoane

Barbatul, in varsta de 72 de ani, a aterizat pe aeroportul Otopeni si a urcat intr-un microbuz, circuland pe ruta Bucuresti Urziceni Buzau Braila Galati. Autoritatile ii cauta pe toti cei cu care galateanul a intrat in contact in timpul calatoriei, dupa ce rezultatele analizelor au confirmat ca este infectat cu noul coronavirus.

Cine este al 13-lea pacient roman cu infectie confirmata cu noul coronavirus

Al 13-lea caz confirmat de infectare cu noul coronavirus este al unui barbat din Galati, revenit recent din Italia. Acesta este al patrulea caz confirmat sambata de autoritatile romane.

Primul caz de infectie cu noul coronavirus in Bucuresti

In Capitala a fost depistat primul caz de infectie cu noul coronavirus, a anuntat Grupul de Comunica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )